...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חציל בתחמיץ - מקור עממיו--- פלפלית   18/9/2008 10:46


ההכנה

פורסים חצילים לפרוסות בעובי של כ 2.5 ס"מ
זורים עליהן מלח, ומשאירים במסננת לניקוז נוזלים
למשך כמה שעות. [אני משאירה אפילו לילה]

מנגבים את הפרוסות, מטגנים או מורחים בשמן
ומזהיבים, משני הצדדים.

*טיגון - במחבת עם שמן
* הזהבה בגריל - על יריעת נייר כסף משומנת קלות.

מעבירים לכלי איכסון, עם מכסה שסוגר היטב.

יוצקים על הפרוסות - עד כיסוי -
תערובת של

חומץ 5%
שום כתוש/או פרוס
מעט פלפל חריף - פרוסות דקיקות או טחון.
מעט ממתיק/סוכר.

הטעם משתבח לאחר יום יומיים.

בהגשה - לפזר פטר' טריה קצוצה דק / ירוק אחר.





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
ריכוז מתכונים - ליום חמישי..................ו--- איה18/9/2008 05:41
קְרוֹקֶה - עם צימוקים ושקדים - ביסקוטי אלגיראי מתכון של איהו--- שונט
18/9/2008 06:25
טרטלטים של בצלצלים ותפוחי אדמה - דורעם גונטו--- פלפלית
18/9/2008 08:39
ריבת קיווי - נענע 10 ו--- פלפלית
18/9/2008 09:39
ריבת בצל - נענע 10ו--- פלפלית
18/9/2008 09:41
ריבת אתרוגים - נענע 10ו--- פלפלית
18/9/2008 09:42
פסטה פאפארדלה עם פטריות ונקנקיותו--- etty  
18/9/2008 09:42
ריבת חלב - נענע 10ו--- פלפלית
18/9/2008 09:43
ריבת חצילים [חצילונים] - נענע 10ו--- פלפלית
18/9/2008 09:45
ריבת פלפלים אדומים ו--- שמני
18/9/2008 10:17
חציל בתחמיץ - מקור עממיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
18/9/2008 10:46
עגבניות כבושות - מהמטבח הרומניו--- פלפלית  
18/9/2008 10:54
עגבניות כבושות מהמטבח הרומני - עוד תמונהו--- איה  
18/5/2011 09:44
אבטיח כבוש - מהמטבח הרומני ו--- פלפלית  
18/9/2008 11:04
ירקות כבושים ברוטב סויהו--- שמני
18/9/2008 11:20
ירקות כבושים אוריינטלייםו--- שמני
18/9/2008 11:23
מוס סלומון - עידו ניידרמן - ארומה ו--- פלפלית  
18/9/2008 12:06
מוס סלומון - עידו ניידרמן - ארומה - מוכןו--- פלפלית  
18/9/2008 12:08



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן