...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עופיון/חלקי עוף- אפוי/יים עם תפוזינה ושוםו--- פלפלית   13/1/2009 13:55


מקור עצמי

בתמונה מנה בהגשה [ חצי עופיון]
יצקתי את הנוזלים [הארומתיים] מסביב לממליגה.[מתכון למעלה]

עופיון/חלקי עוף
מתובלים, בתערובת תבלינים עם טיפה שמן +
שיני שום שלמות [לכל עופיון 1 ראש שום מפורק]
חצאי תפוזינה [מותנה בכמות העוף - שמתי חצי תפוזינה למנה]

למרוח את העוף בתבלינים המשומנים,
להכניס לשקית קוקי,גם את חצאי התפוזינה
ואת שיני השום השלמות לסגור בסוגרן, לחורר 2-3 נקבים
לאפות בחום גבוה כ 190.

[את העופיונים אפיתי שעה וחצי].

עם כל מנה - הוגשה גם חצי תפוזינה - [טעימה משהווו]
[נראית בתמונה, בשעה 13.00 של הצלחת ]




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי..................ו--- איה13/1/2009 05:43
עוגת סברינה הפופולארית משנות ה-60 ו--- איה  
13/1/2009 06:41
עוגת תפוזים ואגוזי מלך/YNETו--- סיגל
13/1/2009 09:50
עוף עם שזיפים מיובשים ובצלצלים של שרה פ.ו--- chant
13/1/2009 10:01
סברינה / קרין גורןו--- --מרילין  
13/1/2009 10:22
סלט סלק וטעיםםם מומץ בחוםו--- גילה
13/1/2009 10:39
חזה עוף בסומאק עם טחינה קינמוןו--- תמר מהעבודה
13/1/2009 11:30
[ממליגה משודרגת] תוספת חמה - עצמיו--- פלפלית  
13/1/2009 11:39
ממליגה משודרגת - בכלי העיצוב - בזמן ההתמצקות ו--- פלפלית  
13/1/2009 11:41
גרגירי חומוס בגראם מסאלה עם עגבניות נוסהו--- תמר מהעבודה
13/1/2009 11:46
שבלולי בצק פילאס, במילוי גבינות ותבלינים ו--- פלפלית  
13/1/2009 13:36
כיסי מלווח ממולאים בגבינה מתובלת ו--- פלפלית  
13/1/2009 13:44
עופיון/חלקי עוף- אפוי/יים עם תפוזינה ושוםו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
13/1/2009 13:55



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן