...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

[ממליגה משודרגת] תוספת חמה - עצמיו--- פלפלית   13/1/2009 11:39

מקור: עצמי

המצרכים - מתיחסים לכמות שהכנתי.

2 כוסות קמח תירס - דק

4.5 כוסות מים
כף שמן
2 כפיות א. מרק עוף
פטרו' קצוצה דק דק.
מעט פלפל לבן
מעט פפריקה גרוסה גס

תוספת מלח - לטעום לפני ההוספה.

תוספות להגשה
עיגולי/סהרוני בצל מושחם
עגבניות שרי צלויות

מביאים את המים וכל שאר התוספות, לרתיחה
כשהמים רותחים, מוסיפים בזרם דק,
תוך ערבוב מתמשך, את קמח התירס - [מונע היווצרות גושים]

מנמיכים להבה.... ומערבבים כל הזמן עד לספיגת כל הנוזלים
וקבלת עיסה דמוית דייסה.

מחכים שתהיה חמה ולא רותחת.
מעבירים לכלי מרופד בניילון נצמד,
את הניילון יש לפרוס עם עודפים.
מהדקים את התכולה טוב אל הניילון, ומורחים 1/2 כפית שמן
למעלה, מצמידים את שולי הניילון, לכיסוי [מונע יצירת קליפה].

על מחבת פסים, מפזרים עיגולי/סהרוני בצל ועגבניות שרי
משומנים בכפית שמן. משחימים את הבצל והעגבניות
ומסירים מהאש.

בהגשה - הופכים את הבלילת התירס, שבנתיים התמצקה,
מפזרים את הבצל והעגבניות ומגישים.

ניתן להכין מראש, ולחמם לפני ההגשה.







לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי..................ו--- איה13/1/2009 05:43
עוגת סברינה הפופולארית משנות ה-60 ו--- איה  
13/1/2009 06:41
עוגת תפוזים ואגוזי מלך/YNETו--- סיגל
13/1/2009 09:50
עוף עם שזיפים מיובשים ובצלצלים של שרה פ.ו--- chant
13/1/2009 10:01
סברינה / קרין גורןו--- --מרילין  
13/1/2009 10:22
סלט סלק וטעיםםם מומץ בחוםו--- גילה
13/1/2009 10:39
חזה עוף בסומאק עם טחינה קינמוןו--- תמר מהעבודה
13/1/2009 11:30
[ממליגה משודרגת] תוספת חמה - עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
13/1/2009 11:39
ממליגה משודרגת - בכלי העיצוב - בזמן ההתמצקות ו--- פלפלית  
13/1/2009 11:41
גרגירי חומוס בגראם מסאלה עם עגבניות נוסהו--- תמר מהעבודה
13/1/2009 11:46
שבלולי בצק פילאס, במילוי גבינות ותבלינים ו--- פלפלית  
13/1/2009 13:36
כיסי מלווח ממולאים בגבינה מתובלת ו--- פלפלית  
13/1/2009 13:44
עופיון/חלקי עוף- אפוי/יים עם תפוזינה ושוםו--- פלפלית  
13/1/2009 13:55



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן