...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

דלעת אפויה במלית אורז בשר וירקות-עיתון לאשהו--- נגה ב 12/1/2009 16:31

1 דלעת עגולה בינונית
2-1 כפות שמן ומעט מלח למשחית פנים הדלעת
למלית:
1/4 כוס אורז לבן
1/4 כוס אורז אדום
מעט שמן לטיגון
1 וחצי כוסות מים
1/2 כפית מלח
1 בצל גדול חצוי קלוף ופרוס
300 גרם בשר בקר טחון
3 גיבעולי סלרי בינוניים חתוכים לחתיכות קטנות
1 פלפל אדום גדול חתוך לחתיכות קטנות
6 שיני שום קלופות וקצוצות
5 פלפלים חריפים מיובשם קצוצים
2 כפות מיונז
עוד קצת מלח
מעט כמון
הכנת הדלעת- חותכים ומסירים את החלק העליון של הדלעת ושומרים בצד
מנקים את הדלעת מהסיבים והגרעינים. מערבבים את השמן והמלח ומורחים את פנים הדלעת ואת החלק העליון.

המלית- מבשלים את האורז עד שהוא רך,מחממים שמן על להבה גבוהה ומטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו בתוך המחבת.מוסיפים את הסלרי,הפלפל האדום,השום הפלפלים החריפים המיובשים, מערבבים ומטגנים כעשר דקות
מסירים מהכיריים ומצננים.
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ומרפדים ומשמנים תבנית תנור בנייר אפייה.שמים את תערובת הבשר והירקות בקערה גדולה,מוסיפים מלח כמון ומיונז ומערבבים לעיסה אחידה.
ממלאים את הדלעת ומכסים עם החלק העליון שהוא המכסה.מכניסים בזהירות לתבנית ואופים כשעה.
מוסיפים לתבנית כחצי כוס מים ואופים עוד חצי שעה עד שבשר הדלעת רך.
מגישים חם




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה12/1/2009 03:00
מקלות זיתים וגבינהו--- תמר..
12/1/2009 07:39
חזה עוף שזוף עם ירקות - רות אוליבר ו--- פלפלית
12/1/2009 08:52
אורז אדום עם שרי תמר,עגבניות מיובשות ,..ו--- פלפלית
12/1/2009 08:55
מיני קיש קישואים וגבינה - רות אוליבר ו--- פלפלית
12/1/2009 08:57
עוגות שמרים משובחות - דורעם גונט + טיפים וו--- פלפלית
12/1/2009 09:11
עוף ברימונים אגוזים ותמרים / משודרגו--- --מרילין
12/1/2009 12:54
עוף ברימונים ויין / חיים כהן ו--- --מרילין
12/1/2009 12:56
עוגת קוקוס ושוקולד-פסקל פרץ רוביןו--- ענתוש פה
12/1/2009 13:19
עוגת גבינה וקצף - רות יולסו--- ענתוש פה
12/1/2009 13:31
עוגת מרנג קוקוס ומוס שוקולדו--- תמר..
12/1/2009 13:37
עוגת שוקולד גאונית שילדים אוהבים- רות יולסו--- ענתוש פה
12/1/2009 13:46
דלעת אפויה במלית אורז בשר וירקות-עיתון לאשהו--- נגה ב « הודעה נוכחית
12/1/2009 16:31
שבלולי בצקיצי, ממרח עגבניות מיובשות.....ו--- יפנית  
12/1/2009 17:14
ריבועי דלעת מזוגגים - עיתון לאשהו--- נגה ב
12/1/2009 18:15



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן