...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת קוקוס ושוקולד-פסקל פרץ רוביןו--- ענתוש פה 12/1/2009 13:19

אכלתי אותה המון פעמים היא נהדרת מילה שלי

5 ביצים מופרדות לחלמונים ולחלבונים
1 כף שמן
6 כפות סוכר
3 כפות אבקת קקאו
2 כפות קמח תופח מאליו

למלית
1 כוס חלב
3/4 כוס סוכר
100 גרם מרגרינה
200 גרם פתיתי קוקוס

לציפוי
1 מיכל שמנת להקצפה 250 מ"ל
100 גרם שוקולד מריר
1 כפית קונפלור
2 כפות מים

לעיטור
אגוזי פקאן
חצי כוס פתיתי קוקוס
חצי כוס אגוזים טחונים

תבנית 26 ס"מ משומנת


הכנה
מחממים את התנור ל 180 מעלות
בקערה טורפים את החלמונים עם השמן וכף סוכר
מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה מוסיפים בהדרגה את הסוכר
עד לקצת יציב. מקפלים את הקצץ לתוך החלמונים מוסיפים את הקקאו והקמח.

משמנים את התבנית מוסיפים את הבלילה ואופים 20-25 דקות ומצננים.

להכנת המלית שמים את החלב הסוכר המרגרינה והקוקוס בסיר ומבשלים על אש נמוכה תוך בחישה עד שהמרגרינה תימס. משטחים את המלית הקוקוס על העוגה האפויה.

להכנת הציפוי: שמים את השמנת והשוקולד בסיר ומבשלים תוך בחישה על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס. בוללים את עמילן התירס במים ובוחשים אל תערובת השוקולד. מבשלים שניות אחדות ומסירים מהאש. מקררים במקרר כ 10 דקות בוחשים ומורחים על המלית.

מקשטים בחומרי הקישוט




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה12/1/2009 03:00
מקלות זיתים וגבינהו--- תמר..
12/1/2009 07:39
חזה עוף שזוף עם ירקות - רות אוליבר ו--- פלפלית
12/1/2009 08:52
אורז אדום עם שרי תמר,עגבניות מיובשות ,..ו--- פלפלית
12/1/2009 08:55
מיני קיש קישואים וגבינה - רות אוליבר ו--- פלפלית
12/1/2009 08:57
עוגות שמרים משובחות - דורעם גונט + טיפים וו--- פלפלית
12/1/2009 09:11
עוף ברימונים אגוזים ותמרים / משודרגו--- --מרילין
12/1/2009 12:54
עוף ברימונים ויין / חיים כהן ו--- --מרילין
12/1/2009 12:56
עוגת קוקוס ושוקולד-פסקל פרץ רוביןו--- ענתוש פה « הודעה נוכחית
12/1/2009 13:19
עוגת גבינה וקצף - רות יולסו--- ענתוש פה
12/1/2009 13:31
עוגת מרנג קוקוס ומוס שוקולדו--- תמר..
12/1/2009 13:37
עוגת שוקולד גאונית שילדים אוהבים- רות יולסו--- ענתוש פה
12/1/2009 13:46
דלעת אפויה במלית אורז בשר וירקות-עיתון לאשהו--- נגה ב
12/1/2009 16:31
שבלולי בצקיצי, ממרח עגבניות מיובשות.....ו--- יפנית  
12/1/2009 17:14
ריבועי דלעת מזוגגים - עיתון לאשהו--- נגה ב
12/1/2009 18:15



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן