...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוף ברימונים ויין / חיים כהן ו--- --מרילין 12/1/2009 12:56

מצאתי באתר של מרקלש / בצק אלים
http://www.bazekalim.com/2009/01/05/pomegranate-chicken/

לעוף:
450 גר’ חזה עוף (אפשר גם פילה עוף או פרגיות)
שליש כוס יין (אדום או לבן)
שליש כוס רכז רימונים
חצי בצל בינוני
2 שיני שום
2 כפות סוכר חום
2 כפיות גרגרי כוסברה

לתוספת:
1 כוס בורגול גס
2 כוסות מים רותחים
חצי כפית מלח
עלות משוערת: 25 שקלים
עבודה נטו: 20 דקות


פינת התכל’ס
מוזגים על הבורגול מים רותחים ומוסיפים מלח. משרים כחצי שעה עד שהבורגול מתנפח ומתרכך. בקערה מערבבים את היין, רכז הרימונים, בצל פרוס, שום קצוץ, גרגרי כוסברה כתושים (אפשר לכתוש עם מערוך), סוכר, מלח ופלפל. פורסים את העוף לרצועות ברוחב 2 ס”מ ומשרים במרינדה עד חצי שעה בטמפ’ החדר ומעבר לכך במקרר. מחממים מחבת גדולה עם שמן זית. מנערים את פיסות העוף מהמרינדה ומשחימים כדקה בשמן החם, הופכים, ומשחימים 30 שניות בצד השני. מוזגים את המרינדה למחבת ומבשלים ברתיחה כ-2 דקות עד שהרוטב מצטמצם והעוף מוכן. מסננים את הבורגול משארית המים, מחממים במיקרוגל, ומגישים עם העוף




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה12/1/2009 03:00
מקלות זיתים וגבינהו--- תמר..
12/1/2009 07:39
חזה עוף שזוף עם ירקות - רות אוליבר ו--- פלפלית
12/1/2009 08:52
אורז אדום עם שרי תמר,עגבניות מיובשות ,..ו--- פלפלית
12/1/2009 08:55
מיני קיש קישואים וגבינה - רות אוליבר ו--- פלפלית
12/1/2009 08:57
עוגות שמרים משובחות - דורעם גונט + טיפים וו--- פלפלית
12/1/2009 09:11
עוף ברימונים אגוזים ותמרים / משודרגו--- --מרילין
12/1/2009 12:54
עוף ברימונים ויין / חיים כהן ו--- --מרילין « הודעה נוכחית
12/1/2009 12:56
עוגת קוקוס ושוקולד-פסקל פרץ רוביןו--- ענתוש פה
12/1/2009 13:19
עוגת גבינה וקצף - רות יולסו--- ענתוש פה
12/1/2009 13:31
עוגת מרנג קוקוס ומוס שוקולדו--- תמר..
12/1/2009 13:37
עוגת שוקולד גאונית שילדים אוהבים- רות יולסו--- ענתוש פה
12/1/2009 13:46
דלעת אפויה במלית אורז בשר וירקות-עיתון לאשהו--- נגה ב
12/1/2009 16:31
שבלולי בצקיצי, ממרח עגבניות מיובשות.....ו--- יפנית  
12/1/2009 17:14
ריבועי דלעת מזוגגים - עיתון לאשהו--- נגה ב
12/1/2009 18:15



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן