...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

דניש חמאה וצימוקים ו--- דינדין 11/1/2009 20:49

בצק:
450 גר' קמח
60 גר' חמאה
15 גר' שמרים טריים-כף שמרים יבשים
כוס חלב פושר
קמצוץ מלח
4 כפות סוכר
ביצה

ללוש לבצק רך ויציב (אני ממיסה את החמאה ואז יוצא מעט דביק ואח"כ נספג) אם הבצק יבש צריך להוסיף חלב.

להתפיח עד להשלשת הבצק כשעה שעה וחצי

לרדד לעלה בעובי חצי סנט'

להמיס 40 גר' חמאה למרוח על העלה
לפזר סוכר חום
צימוקים

לחתוך לפרוסות ברוחב 2 סנט' להעמיד שושנים במרחק די גדול השושנים תופחות ומתפשטות מאד.

להתפיח עד שהשושנים משלישות את גודלן.

לציפוי:
60 גר' חמאה
5 כפות סוכר חום
2 כפות דבש
1/4 כוס חלב

להמיס את כל חומרי הציפוי, לצקת על השושנים התפוחות.
לאפות 25 דק' בחום של 200 מעלות.

מעדן מפנק במיוחד!!

הציפוי טעים ביותר גם כרוטב לפנקייק או קרפ.

מומלץ!





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ..................ו--- פלפלית11/1/2009 07:54

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
שבלולי פילאס במלוי גבינות ותרד - עצמיו--- פלפלית  
11/1/2009 08:30
שבלולי פילאס במלוי גבינות ותרד - שלב ראשון ו--- פלפלית  
11/1/2009 08:32
שבלולי פילאס במלוי גבינות ותרד - שלב שניו--- פלפלית  
11/1/2009 08:34
שבלולי פילאס במלוי גבינות ותרד - עוד תצלום שלב שניו--- פלפלית  
11/1/2009 08:37
שבלולי פילאס במלוי גבינות ותרד - השבלולים מרוחיםו--- פלפלית  
11/1/2009 08:39
ממרח עגבניות מיובשות- אורן גירוןו--- ענתוש פה
11/1/2009 14:24
דניש חמאה וצימוקים ו--- דינדין « הודעה נוכחית
11/1/2009 20:49
תמונת הדניש האפוייםו--- דינדין  
11/1/2009 22:46
בהגשה ו--- דינדין  
11/1/2009 22:51
דניש לפני האפיה וההתפחהו--- דינדין  
11/1/2009 22:55
דניש לאחר התפחהו--- דינדין  
11/1/2009 22:57
ציפוי לדנישו--- דינדין  
11/1/2009 22:59



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן