...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

דסקיות בצק עלים בסוכר, קינמון ושומשוםו--- פלפלית   10/1/2009 09:57

דסקיות בצק עלים בסוכר, קינמון ושומשום
מתכון של שי לי ליפא אנג’ל

הרידוד הכפול של הבצק לעלה דקיק
אינו מאפשר לו לתפוח כפי שהיה רוצה.
על אף עוגמת הנפש מצידו, מתקבלות דסקיות
מתוקות וקריספיות עם טעם של עוד.

המרכיבים (ל-50 דסקיות):

500 גרם בצק עלים
מעט קמח
1/2 כוס אבקת סוכר
1 כפית גדושה קינמון
2 כפות שומשום

אופן ההכנה:

1 . מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק.

2 . מערבבים אבקת סוכר עם קינמון ומפזרים שכבה דקה על הבצק (את היתר שומרים להמשך)

3. מגלגלים לגליל הדוק, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעה לפחות.

4. מחממים תנור ל-200 מעלות.

5. פורסים את הבצק לפרוסות בעובי 1 ס”מ.

6. מפזרים שומשום ואת יתרת תערובת אבקת הסוכר על משטח העבודה ומרדדים עליהם את פרוסות הבצק לעיגולים דקיקים

7. הופכים לצד השני, כדי שיכוסה גם הוא בתערובת ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

8. אופים כ-20 דקות, עד שעיגולי הבצק פריכים וזהובים

9. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
ריכוז מתכונים - ליום שבת....................ו--- איה10/1/2009 05:58
עוגת פירות קיץ ו--- איה
10/1/2009 06:41
פנקייק - המתכון המנצח / של יעל גרטי ו--- איה
10/1/2009 06:55
בויוס עוגיות מלוחות מיקי שמוו--- chant
10/1/2009 08:56
עוגיות צאדר וקשקבל מיקי שמוו--- chant
10/1/2009 08:58
האלים חמין פרסיו--- chant
10/1/2009 09:02
עוגת תפוזים חורפיתו--- chant
10/1/2009 09:20
דסקיות בצק עלים בסוכר, קינמון ושומשוםו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
10/1/2009 09:57
דסקיות בצק עלים בסוכר, קינמון ושומשום - לפני אפיה ו--- פלפלית  
10/1/2009 18:48
עוגיות חמאה ושקדיםו--- פלפלית  
10/1/2009 09:59
עוגיות 3 שוקולדים. - דנה מלמדו--- פלפלית
10/1/2009 10:01
בשר טחון עם פטריות ברוטב טחינה ו--- שומית
10/1/2009 11:13
עוגת תופין קוקוס ושוקולדו--- אספרגוס*  
10/1/2009 12:50
ואפשר להתכבד בחתיכת עוגה לצד הקפהו--- אספרגוס*  
10/1/2009 12:54
שבלולי בצק פילאס תורכי במלית ממרח חלבהו--- אספרגוס*  
10/1/2009 13:00



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן