...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כבדי עוף מושחמים ברוטב ריבת בצלו--- am001 17/9/2008 12:10

שלום לכולם,
בקיצור,
מתכון גורמה שאני מאוד אוהב: טו טו קרה ליברל פלומבה :-)

כבדי עוף מושחמים ברוטב ריבת בצל:

מתחילים בעריכת השולחן ומזיגת יין לבן חצי יבש מקורר לכוסות.

את הרוטב מכינים ראשון:

3-4 כפות של ריבת בצל
25 גרם חמאה (אפשר גם בלי חמאה למי ששומר)
חצי כוס יין לבן חצי יבש (אפשר גם כוס)

להביא להרתחה עדינה
למוסס את התערובת ולשמור אותה חמה במיוחד.

אם לא מוצאים ריבת בצל:
לטגן בצל גדול קצוץ קצוץ עד השחמה נאה עדיף בשמן זית כמובן
או בעירוב בין שמן זית לשמן רגיל.
ועוד בצל אחד חתוך לפלחים דקים דקים.
להוסיף 2 כפות סוכר ומעט מיים (ניתן להשתמש גם בדבש)
ולבשל על אש קטנה עד לאידוי רוב הנוזלים.

לגבי כבדי העוף:

רק לאחר שהרוטב מוכן ושומרים אותו חם כמובן.
מרפדים את כבדי העוף בקמח מעורב עם אבקת מרק (ויטה)
מטגנים בשמן זית עמוק קמעה (שכמובן חומם מראש)
להיזהר מפציעות - הכבדים נוטים להתפוצץ !!

מניחים את הכבדים המושחמים על הצלחת
עליהם יוצקים כמות נדיבה של רוטב מתוק ומשכר
של ריבת הבצל והיין והדבש.

מגישים עם יין לבן מקורר !!
ומהארוחה ישר לג'קוזי או למיטה.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
ריכוז מתכונים - ליום רביעי.................ו--- איה17/9/2008 03:11
חלות לשבת שאני הכי אוהבת + טיפיםו--- מרילין  
17/9/2008 12:00
כבדי עוף מושחמים ברוטב ריבת בצלו--- am001 « הודעה נוכחית
17/9/2008 12:10



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן