...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כבדים בריבת תפוזים ו--- --מרילין   6/1/2009 10:08

אצלנו אוהבים את הכבדים בעיקר מתקתקים
והכבדים בריבת תפוזים הם מהמועדפים
הכי כדאי להשתמש בריבת תפוסיני - כי היא גם יפה וגם טעימה


.
מצרכים
חצי קילו כבדים נקיים וצלויים
שני בצלים פרוסים
שתי כפות ריבת תפוזים או תפוז סיני
חצי כפית הל טחון
חצי כפית חוויג
פלפל שחור ומלח
רבע כוס יין אדום
.
.
הכנה
מטגנים את הכבדים בשמן ומתבלים אותם בהל וחוייג, פלפל ומלח
לא מטלטלים את הכבדים - הופכים רק פעם אחת, ולא מייבשים
מוציאים לצלחת ושומרים מכוסה
~
באותו מחבט מטגנים את הבצלים בעוד קצת שמן
מוסיפים למחבת את הריבה ומטגנים עד שהבצל מקורמל יפה
מוסיפים את היין - מגבירים את האש ומבשלים דקה
אפשר גם לוותר על שלב הוספת היין
מצרפים את הכבדים, מערבבים בעדינות ומבשלים עוד דקה



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי .................ו--- פלפלית6/1/2009 06:47

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
ציר בקר או כבש - רון [שפאץ] כהןו--- פלפלית
6/1/2009 08:57
ציר ירקות - רון[שפאץ] כהן - האקדמיה לבישולו--- פלפלית
6/1/2009 09:04
ציר עוף - רון [שפאץ] כהן - האקדמיה לבישולו--- פלפלית
6/1/2009 09:06
מרק חרירה - גיא רובננקו - ווינט אוכל ו--- פלפלית
6/1/2009 09:14
מרק שעועית יווני - גיא רובננקו -ווינט אוכלו--- פלפלית
6/1/2009 09:18
מרק אפונה,תפוחי אדמה וג'ינג'ר-דליה פן-לרנרו--- פלפלית
6/1/2009 09:20
קליפות תפוז מסוכרות - דורעם גונטו--- פלפלית
6/1/2009 09:24
קליפות פומלית מסוכרות - דורעם גונטו--- פלפלית
6/1/2009 09:26
כבדים בריבת תפוזים ו--- --מרילין   « הודעה נוכחית
6/1/2009 10:08
ריבת תפוז סיני - Dulce de kumquat ו--- --מרילין  
6/1/2009 10:12
ריבת תפוז סיני - ארוזו--- --מרילין  
6/1/2009 10:13
כדורי בשר עם פתיתים ותפוחי אדמה ו--- נגה ב
6/1/2009 14:57



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן