...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פטריות וארטישוקים ממולאים למנת פתיחהו--- הדדר 17/9/2008 10:07

באופן לא מפתיע לי נותנים להכין את המנה הראשונה של הצמחונים....

המתכון הזה הוא קצת 'באוויר' - אין כמויות מדויקות...

צריך:
פטריות שמפיניון גדולות ככל האפשר
תחתיות ארטישוק קפואות שבושלו במיים עם מליחות עדינה מאד לריכוך קל.

קוצצים את רגלי הפטריות.
מוסיפים לרגליים הקצוצות: שום כתוש, שמיר, מלח, פלפל שחור גרוס, מעט פרורי לחם, ביצה שתקשור את הכל (ולארוחה חלבית: גבינה טעימה - רוקפור או קצקבל).

ממלאים את הפטריות והארטישוקים, מסדרים בתבנית משומנת קלות,
מברישים מעל המילוי בביצה וזורים מעט סומסום - אופים עד להתייצבות המלית.
לפעמים אני מוסיפה גם אגוזים:
קודם כל קולה קצת במחבת ואז טוחנת גס ומוסיפה לתערובת המילוי.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
אוסף מתכונים - מנות ראשונות חגיגיות לערב החג ו--- איה17/9/2008 03:04

בשירשור זה נרכז מתכונים - למנות ראשונות חגיגיות לארוחת החג

שירשור זה יצורף לעמוד מאכלי חגים - בו תוכלו למצוא מבחר מתכונים לראש השנה

בברכת שנה טובה ומתוקה



סגור הודעה |  כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
דלעת ערמונים במלוי כבדי עוף ובצל - עצמיו--- פלפלית  
17/9/2008 08:32
שזיפים ותמרים במילוי בשר ו--- פלפלית  
17/9/2008 08:43
שזיפים ותמרים יבשים - במלוי בשר - לפני הבישולו--- פלפלית  
17/9/2008 08:44
פטריות וארטישוקים ממולאים למנת פתיחהו--- הדדר « הודעה נוכחית
17/9/2008 10:07
פטה כבד צמחוני - "הבישולים של אודטה"ו--- פלפלית
17/9/2008 10:23
גפילטע פיש -השפים בתיה יום-טוב וקובי יזרעאלו--- פלפלית
17/9/2008 10:36
גפילטע פיש אסיאתי - שף שאול בן אדרתו--- פלפלית
17/9/2008 10:39
גפילטע פיש מזרח אירופאי - שף שאול בן אדרתו--- פלפלית
17/9/2008 10:40
פטה כבד עוף ביין ומרווהו--- מרילין  
17/9/2008 11:33
געפילטע פיש לעצלניםו--- שמני
17/9/2008 13:40
גפילטע פיש לעצלנים 2ו--- נירה
17/9/2008 19:27
כיכר גפילטע פיש בתנורו--- אייקו
13/9/2011 18:19
דבלים ממולאות בבשר, קמח שקדים ועוד .. עצמיו--- פלפלית  
24/9/2011 07:36
דבלים ממולאות בבשר, קמח שקדים - מנה בהגשה ו--- פלפלית  
24/9/2011 07:39
כבד קצוץ - ו--- שומית
15/9/2012 13:57



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן