...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פסטה עם כדורי בשרו--- תמר.. 5/1/2009 11:28

הקרדיט למתכון הוא של דנה מלמד מWALLA

חומרים:
1 חבילה (500 גר') ספגטי או מקרוני


לכדורוני הבשר:
600 גרם בשר בקר טחון
1 בצל מגורר דק
1 שן שום כתושה
1 גזר מגורר דק
1 ביצה
4 כפות פירורי לחם
כף פטרוזיליה קצוצה יבשה (או 2 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה)
מעט מוסקט
מלח/פלפל שחור


לרוטב:
4 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
1 גזר מגורר דק
כף אורגנו יבש (או טימין)
מלח ופלפל שחור גרוס
כפית סוכר
1 קופסה (800 מ"ל) עגבניות מרוסקות
1 כוס מים (או מיץ עגבניות או מיץ גזר)


שדרוג – ½ כוס שמנת מתוקה (פרווה למי ששומר כשרות)


אופן ההכנה:
1. שמים בקערה גדולה את המרכיבים של כדורי הבשר ויוצרים עם הידיים (שלנו ושל הילדים) כדורים קטנטנים.


פרסומת2. מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את הבצל והשום ומזהיבים מעט. מוסיפים את הגזר המגורר ומטגנים קלות.


3. מוסיפים לסיר את העגבניות המרוסקות וכוס מים, מתבלים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השמנת (לא חייבים אבל מומלץ).


4. מכניסים את הכדורונים בזה אחר זה. לא בוחשים עד שכדורי הבשר מתייצבים.


5. מביאים לרתיחה נוספת, מכסים חלקית ומבשלים כ-25 דקות על גבי להבה נמוכה.


6. בינתיים מבשלים את הספגטי/מקרוני לפי הוראות היצרן.


7. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול לפי הטעם.


8. מערבבים את הפסטה עם הרוטב ומגישים.





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה5/1/2009 06:22
קיש כרשה, בצל ירוק וגבינותו--- איה
5/1/2009 06:59
פחזניות - מתכון בסיסי - ערן שוורצברדו--- פלפלית
5/1/2009 09:23
פחזניות גבינת וניל - באדיבות "טרהו--- פלפלית
5/1/2009 09:26
לחמניות שקדים מתוקותו--- איה
5/1/2009 09:27
פחזניות שוקולד - שף בראייןו--- פלפלית
5/1/2009 09:29
פחזניות תפוז מצופות בקרמל - עמית דהאן ו--- פלפלית
5/1/2009 09:33
פחזניות - מתכון בסיסי / מיכל לוי-אלחללו--- פלפלית
5/1/2009 09:34
פסטה ברוטב עגבניות-מתאים מאד לילדיםו--- תמר..
5/1/2009 10:04
פסטה עם כדורי בשרו--- תמר.. « הודעה נוכחית
5/1/2009 11:28
-עוגת יוגורט וטוב טעם..ו--- לינדוש
5/1/2009 17:18
-עוגת דואט.ו--- לינדוש
5/1/2009 17:20
-ריבועי בצק עלים עם חצילים וגבינת עזים.ו--- לינדוש
5/1/2009 17:22
מרק אפונה סלק חומוס + קובות בשרו--- ענתוש פה
5/1/2009 17:32
עוגת זברה של קרין גורן - ו--- נגה ב  
5/1/2009 18:00
טונסה- חסה ממולאת בטונה ו--- נגה ב
5/1/2009 18:05



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן