...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פסטרמה עוף בסילאן וקארי ו--- פלפלית   2/1/2009 10:50

פסטרמה עוף בסילאן וקארי - דורעם גונט

בתמונה - הפסטרמה { 2 יחידות }מוכנה.

*** שיניתי את התיבול והתאמתי לטעמנו. - פלפלית
- את חזות העוף, שיטחתי "כאילו" להכנת שניצלים,
- הכנתי מישרה ומרחתי טוב משני הצדדים.
_ גילגלתי לרולדה, והכנסתי לרשת גמישה - שמיועדת
לבישול/אפיה.

************************************
המצרכים

ל-1 ק"ג פסטרמה:
2 חזות עוף (4 "פרפרים"') במשקל כולל של כק"ג, נקיים מעצמות, עור, שומן וגידים

למשרה:
2 כפות סילאן
2 כפות שמן זית
1 כפית מיץ לימון
1 ו-1/2 כפיות אבקת קארי טובה
1/2 כפית מלח
כמה טיפות רוטב טבסקו

אופן ההכנה

1. בקערה שתכיל בצפיפות את העוף מערבבים היטב את כל חומרי המשרה. מכניסים את העוף לקערה ומערבבים כך שיצופה היטב במשרה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-24 שעות.

2. מעבירים את העוף לתבנית אינגליש קייק מוארכת, ומהדקים למעין כיכר (אין צורך שהעוף ימלא את התבנית, פשוט מצמידים את החזות לאחת מדפנותיה הקצרות).

3. מכניסים את התבנית למרכזו של תנור שחומם ל-160 מעלות, למשך שעה. במשך הצלייה, פותחים את התנור פעמיים-שלוש ו"צובעים" בעזרת מברשת את העוף בנוזלי המרינדה שנותרו בקערה או בנוזלים שנקוו בתחתית התבנית.

4. מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים את הפסטרמה בתוכה. בסכין חדה ולא משוננת פורסים לפרוסות דקות. מגישים פושר, בטמפרטורת החדר או קר.





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי...................ו--- איה2/1/2009 05:28
פסטה בחמאת מרווה / חיים כהןו--- איה
2/1/2009 05:39
מרק מינסטרונה של ברוקולי / אלי לנדאוו--- איה
2/1/2009 05:41
לעוגות בחושות טובות לשעת התהו--- chant
2/1/2009 07:30
פאי תפוחים ושקדים לשבתו--- chant
2/1/2009 07:34
עוגת שוקולד עם קרם טראפלו--- chant
2/1/2009 07:47
פסטרמה עוף בסילאן וקארי ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
2/1/2009 10:50
פסטרמה עוף - לפני אפיה ו--- פלפלית  
2/1/2009 10:51
הפסטרמה מוכנה לפריסה - ו--- פלפלית  
2/1/2009 11:57
לביבות טונה (נדמה לי של בני סיידא)ו--- דינדין
2/1/2009 13:41



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן