...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בייגלס/דורעם גונטו--- תמר.. 1/1/2009 21:00

4 וחצי כוסות קמח
1 ורבע כוסות מים
3 כפות סוכר
1 כפית מלח
2 כפות שמן צמחי
1 כף שמרים יבשים

מערבבים הכל עד אשר נוצר בצק גמיש, ללוש בנמרצות 7 דקות.
מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים שעתיים.
מועכים את הבצק כדי להוציא ממנו את האוויר, ומחלקים אותו ל10 חלקים.
מגלגלים כל חתיכה לנקניק באורך 40 ס"מ, סוגרים אותו לעיגול
מחממים תנור לחום גבוה מאד
בינתיים בסיר הכי גדול שיש מביאים מים לרתיחה מתונה (4 ליטר מים)יחד עם 1/4 כוס דבש.
כאשר המים רותחים מכניסים כל פעם 3 בייגלס ומבשלים אותם דקה מכל צד.
מוציאים את הבייגלס בעזרת כף מחוררת ומניחים אותם על תבנית האפייה מרופדת בנייר אפייה.
בעודם רטובים מפזרים עליהם שומשום, מלח גס, פרג, זעתר (אני עושה כל מיני קומבינציות...)
אופים אותם כ20 דקות עד אשר הם משחימים.

אני לפעמים מתעצלת לבשל אותם אז ממש לפני האפייה מושחת אותם בחלמון ביצה טרוף עם מעט מים ואז מפזרת עליהם את השומשום וכו..

טעים ביותר וגם נשמרים מעולה בהקפאה.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי................ו--- איה1/1/2009 05:58
דג סול ברוטב יין, חרדל ושום ו--- --מרילין  
1/1/2009 07:44
תה מסלה / ויסוצקיו--- שרוניק
1/1/2009 08:43
משפחת הצ'אי - צ'אי ורדים / ויסוצקיו--- שרוניק
1/1/2009 08:46
גרוג חם לחורף / ויסוצקיו--- שרוניק
1/1/2009 08:47
לחמניות סקוטיות (סקונס) / ויסוצקיו--- שרוניק
1/1/2009 08:51
עוגת לימון, פטל שחור וארל גריי / ויסוצקיו--- שרוניק
1/1/2009 08:53
עוגת שוקולד ורויבוש / ויסוצקיו--- שרוניק
1/1/2009 08:54
עוגת פירות יבשים / ויסוצקיו--- שרוניק
1/1/2009 08:58
גלילי ברנדי (ברנדי סנפס) / ויסוצקיו--- שרוניק
1/1/2009 08:59
סהרוני שקדים / ויסוצקיו--- שרוניק
1/1/2009 09:01
מנסף (תבשיל אורז דרוזי) מסאלה / ויסוצקיו--- שרוניק
1/1/2009 09:03
טארט מלוח סלמון מעושן בארל גריי / ויסוצקיו--- שרוניק
1/1/2009 09:04
קליפוטי תה ירוק ואספרגוס / ויסוצקיו--- שרוניק
1/1/2009 09:06
סלט כרוב / שהביאה גילה ו--- שרוניק
1/1/2009 09:45
אורז צהוב בתוספת חומוס ומנגולד בניחוח הודי,ו--- שרוניק
1/1/2009 11:18
מלפפונים חמוצים עם פלפל אנגלי ועלי דפנהו--- שרוניק  
1/1/2009 11:59
עוגה לשבת שכולם אוהביםו--- גילה  
1/1/2009 12:31
עוגת דובוש Dobos Torta ו--- פלפלית  
1/1/2009 14:55
עוגת דובוש - עופר ורדי - שלב ראשון - אפית השכבותו--- פלפלית  
1/1/2009 14:58
שלב שני, חלוקת הבצק לדפים בגודל אחיד ו--- פלפלית  
1/1/2009 15:00
עוגת דובוש - עופר ורדי - העלים מוכנים למריחה ו--- פלפלית  
1/1/2009 15:02
עוגת דובוש - עופר ורדי - הקרם לאחר בישולו--- פלפלית  
1/1/2009 15:03
עוגת דובוש - עופר ורדי - הקרם לאחר שהתמצק ו--- פלפלית  
1/1/2009 15:05
שלב הזיגוג מהיר מאוד.ד.ד.ד ולא ניתן היה לצלם.ו--- פלפלית
1/1/2009 15:06
דובוש - מנה בהגשה ו--- פלפלית  
4/1/2009 11:10
בייגלס/דורעם גונטו--- תמר.. « הודעה נוכחית
1/1/2009 21:00
עוגת תפוזים ריחנית וטעימהו--- אספרגוס*  
1/1/2009 23:15



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן