...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק עגבניות ואורז פשוט וטעים במיוחד לילדיםו--- --מרילין   31/12/2008 11:39



אחד המרקים האהובים ביותר על הילדים.. ולא רק עליהם
המרק לא מתוחכם, לא מסובך ויחד עם זאת עשיר וסמיך - נהדר ליום חורפי
גשום. אפשר להגיש עם מעט שמנת חמוצה מעל ויחד
עם לחם טרי יש לנו ארוחה מלאה
~~
אפשר לגוון את המרק ולתת לא אופי יותר "בוגר", אם ממירים את גבעולי
הסלרי שבמתכון בשתי פקעות שומר קצוצות..טעים ביותר
ומטיבי לכת..יכולים גם להוסיף כף עראק בסיום הבישול
.
.
מצרכים
בצל קצוץ
שני גבעולי סלרי קצוצים, כולל העלים
שן שום קצוצה
קופסה קטנה של רסק עגבניות - 100 גרם
שש כוסות מים
כף מרק עוף
שליש כוס אורז
מלח - פלפל
.
.
הכנה
מזהיבים את הבצל, מצרפים את הסלרי ואת השום ומערבבים כדקה
מוסיפים את הרסק, את המים ואת המרק עוף,מביאים לרתיחה
ומבשלים על בעבוע עדין כ- 10 דקות
מוסיפים את האורז, המלח והפלפל ומבשלים עוד רבע שעה
.
.
בהשראת מתכון בספר "פשוט טעים" / איילת הירשמן


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...............ו--- איה31/12/2008 04:03
בטטה בתנור בטחינה גולמית ושמן זיתו--- איה
31/12/2008 04:50
אנטיפסטי ארטישוק ירושלמיו--- איה
31/12/2008 04:53
חטיפי שוםו--- איה
31/12/2008 05:00
מיטבל בצל - רות סיקיסו--- שומית
31/12/2008 08:57
מטבל סרדיניםו--- שומית
31/12/2008 09:06
קיש חוביזה ובצל מטוגן / רעיון של גונטו--- --מרילין  
31/12/2008 09:40
פשטידת תפו"א פרווה - חדוות הבישולו--- אופה קטנה  
31/12/2008 09:52
פשטידה חלבית, שרי תמר, בצל וגבינות -עצמיו--- אופה קטנה  
31/12/2008 10:00
סלט תרד ועדשים בשמן זית, שום ובלסמיו--- תמר מהעבודה
31/12/2008 10:03
צ'יפס מרווהו--- תמר מהעבודה
31/12/2008 10:11
עוף ותפו"א בתנור- עירבובי מתכונים ברשתו--- אופה קטנה
31/12/2008 10:21
מרק עגבניות ואורז פשוט וטעים במיוחד לילדיםו--- --מרילין   « הודעה נוכחית
31/12/2008 11:39
פלאפל-דוחול ספאדי ו--- יפנית  
31/12/2008 12:34
רולדה מתכון בסיסי של חנה שאולובו--- chant  
31/12/2008 13:49



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן