...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פשטידת תפו"א פרווה - חדוות הבישולו--- אופה קטנה   31/12/2008 09:52

אהרונוביץ, מטרסו, רוזנבאום

2 בצלים גדולים קצוצים דק
100 גרם מרגרינה(השתמשתי בשמן)
1 וחצי ק"ג תפו"א קלופים (הוספתי עוד 2 בטטות יפות לטעם)
4 ביצים
3/4 כוס קמח
2 כפיות מלח (הוספתי אבקת מרק בצל)
1 כפית פלפל טרי כתוש גס

1. לחמם תנור לחום בינוני
2. לטגן את הבצל במרגרינה/שמן ולשמור בצד
לגרד את תפו"א במגרדת גסה/ מעבד מזון
לערבב בקערה את כל החומרים
לשמן תבנית (אני פיזרתי קמח מצה/ פירורי לחם על השמן) ולהעביר את העחסה. לאפות בתנור בחום בינוני כשעה וחצי עד שהמאפה נעשה חום ופריך.
הוגש אצלי עם רולדה הודו ורוטב פטריות על בסיס שמנת צמחית.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...............ו--- איה31/12/2008 04:03
בטטה בתנור בטחינה גולמית ושמן זיתו--- איה
31/12/2008 04:50
אנטיפסטי ארטישוק ירושלמיו--- איה
31/12/2008 04:53
חטיפי שוםו--- איה
31/12/2008 05:00
מיטבל בצל - רות סיקיסו--- שומית
31/12/2008 08:57
מטבל סרדיניםו--- שומית
31/12/2008 09:06
קיש חוביזה ובצל מטוגן / רעיון של גונטו--- --מרילין  
31/12/2008 09:40
פשטידת תפו"א פרווה - חדוות הבישולו--- אופה קטנה   « הודעה נוכחית
31/12/2008 09:52
פשטידה חלבית, שרי תמר, בצל וגבינות -עצמיו--- אופה קטנה  
31/12/2008 10:00
סלט תרד ועדשים בשמן זית, שום ובלסמיו--- תמר מהעבודה
31/12/2008 10:03
צ'יפס מרווהו--- תמר מהעבודה
31/12/2008 10:11
עוף ותפו"א בתנור- עירבובי מתכונים ברשתו--- אופה קטנה
31/12/2008 10:21
מרק עגבניות ואורז פשוט וטעים במיוחד לילדיםו--- --מרילין  
31/12/2008 11:39
פלאפל-דוחול ספאדי ו--- יפנית  
31/12/2008 12:34
רולדה מתכון בסיסי של חנה שאולובו--- chant  
31/12/2008 13:49



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן