...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קארי בשר בגנון גואה Goan meat curry ו--- --מרילין   30/12/2008 12:51

צלי בשר בסגנון גואני - עם תערובת תבלינים ייחודית שמבשמת
את הצלי ומייצרת רוטב עשיר בטעמים כמו שרק הבישול ההודי מסוגל לכך
הכינו אורז לבן לספיגת הרוטב..חבל על כל טיפה
.
.מצרכים
שמונה כפות שמן
שני בצלים קצוצים
עשר שיני שום קצוצות
קילו צוואר חתוך לקוביות
חמישים גרם ג'ינג'ר מקולף וטחון למשחה
עשר שיני שום טחונים למשחה
שישה פלפלים ירוקים קצוץ דק - אופציה כמובן חחחח
כפית כורכום
ארבע כפיות זרעי שומר טחונים
מלח
שמונים גרם חלב קוקוס
חצי צרור כוסברה טריה קצוץ



הכנה
מחממים את השמן ומטגנים בו את הבצל ואת השום הקצוץ
עד שהם זהובים
מוסיפים את הבשר, את מישחת השום את מישחת הג'ינג'ר
ואת הכורכום ומערבבים מטגנים כ- 7 דקות
מוסיפים את זרעי השומר הטחונים, את המלח ואת חלב הקוקוס
מוסיפים מים לכיסוי ויותר ואת הכוסברה
מבשלים כשעה - שעתיים או עד שהבשר רך


.
.מתוך
Hamlyn / all colour indian cookbook






לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי.................ו--- איה30/12/2008 02:08
קדרת בשר ופטריות במעטפת בצק עליםו--- פלפלית
30/12/2008 08:44
צלי עגל בערמונים ופטריות - שיר הלפרן ו--- פלפלית
30/12/2008 08:47
מתכוני תירס משומר - מויינט אוכלו--- פלפלית
30/12/2008 08:58
עוגת מרנג שוקולד / צחי בוקששתרו--- שרוניק
30/12/2008 11:41
מרק סלרי:ו--- שרוניק
30/12/2008 11:43
ראשי סלרי עם פטריות ו--- שרוניק
30/12/2008 11:45
תבשיל בקר ושורש סלרי ברוטב חמוץ ו--- שרוניק
30/12/2008 11:48
כרוב עם בשר / וילי מלר ו--- שרוניק
30/12/2008 11:51
מתכון בסיסי לגנשו--- שרוניק
30/12/2008 12:03
קרם פטיסיאר זה אחד מהמתכונים שאני הכי אוהבו--- שרוניק
30/12/2008 12:05
ריבת שזיפים יבשיםו--- שרוניק
30/12/2008 12:07
בצק ללא חלב ו--- שרוניק
30/12/2008 12:09
פסטה ברוטב זנב שור ו--- שרוניק
30/12/2008 12:24
קציצות בנוסח יהדות איטליה ו--- שרוניק
30/12/2008 12:46
קארי בשר בגנון גואה Goan meat curry ו--- --מרילין   « הודעה נוכחית
30/12/2008 12:51
כדורי בשר ברוטב פול ירוקו--- שרוניק
30/12/2008 12:54
ברבוניות ממולאות ו--- שרוניק
30/12/2008 12:55
עוגת היער השחור ו--- יפנית  
30/12/2008 17:08
קובה אדומה - שף שאול בן אדרת ואמא שלוו--- פלפלית
30/12/2008 18:55
מלאווח במילוי גבינות/י. אהרוניו--- תמר..
30/12/2008 19:52



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן