...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק ברוקוליו--- שומית 29/12/2008 11:42

המצרכים
4 כרישה (רק החלק הלבן פרוס לפרוסות)
250 גרם חמאה
5 גזרי קלופים וחתוכים לקוביות
4 תפרחות ברוקולי גדולות שטופות ומפורקות
7 כוסות מרק צח
2 גביעי שמנת מתוקה
מלח+פלפל שחור לפי הטעם.
3-4 שיני שום

ההכנה
להמיס בסיר את החמאה
להוסיף את פרוסות הכרישה+ גזר+שום ולאדות ביחד כ- 10 דקות תוך כדי בחישה.
להוסיף את תפרחות הברוקלי ולאדות עוד כ-5 דקות.
להוסיף את המרק הצח ולבשל במשך כ-20 דקות.
להוסיף תבלינים
להעביר את תוכן המרק למעבד מזון ולטחון היטב.(כמובן אפשר גם עם מעבד מזון ידני)
להוסיף את השמנת המתוקה ולהגיש.




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
במבחר מתכונים - ליום שני.................ו--- איה29/12/2008 06:07
מרק סלרי / פפריקהו--- איה
29/12/2008 06:24
עוגת דובוש (Dobos Torta) - הנס ברטלהו--- פלפלית
29/12/2008 08:59
שטרודל וינאי ( Apfelstrudel)-שף צביה אברהםו--- פלפלית
29/12/2008 09:01
סברינה (Savarin) - שף צביה אברהםו--- פלפלית
29/12/2008 09:02
כנפי עוף מתקתקות, מטוגנות ברכז רימונים ו--- פלפלית
29/12/2008 09:06
תאנים מבושלות ביין ותבלינים - ישראל אהרוניו--- פלפלית
29/12/2008 09:07
רצועות חזה עוף, ותירס בוויניגרט ג`ינג`רו--- פלפלית
29/12/2008 09:12
מרק דלעת ו--- שומית
29/12/2008 11:30
מרק ברוקוליו--- שומית « הודעה נוכחית
29/12/2008 11:42
לביבות כרישה - אסף ארטיזנל, רמת השרוןו--- פלפלית
29/12/2008 11:36
פשטידת כרישה,גבינה בולגרית וזיתים - חנוך ו--- פלפלית
29/12/2008 11:40
פשטידת כרישה - "מגה מתכונים"ו--- פלפלית
29/12/2008 11:45
לביבות לחם "אוכל פשוט" /עמוס דהריו--- שומית
29/12/2008 11:52
רוטב בשאמל בסיסי /דליה למדניו--- שומית
29/12/2008 12:15
מרק עדשים עם בטטות./לינדושו--- לינדוש
29/12/2008 12:27
מרק עדשים וחומוס - 'חרירה' לעצלנים ו--- יפנית  
29/12/2008 15:19
כרשה(פרסה )מאודה בתוספת שזיפים שחוריםו--- אספרגוס*
29/12/2008 16:58
עוגת דובוש Dobos Torta - עופר ורדיו--- פלפלית
29/12/2008 18:31



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן