...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק דלעת ו--- שומית 29/12/2008 11:30

המצרכים
1 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות
2 בצלים יבשים קצוצים
6 בצלים ירוקים (רק החלק הלבן)
50 גרם חמאה
7 כוסות מרק צח
11/5 מיכלי שמנת מתוקה או שמנת לבישול
מלח+פלפל לבן+אגוז מוסקט (לפי הטעם האישי)
50 גרם גרעיני דלעת

ההכנה
להמיס בסיר את החמאה ולהוסיף את הבצלים הקצוצים ולטגן עש שקיפות בלבד (לא להשחים).
להוסיף את קוביות הדלעת תוך כדי בחישה קלה.
להוסיף את 7 כוסות המרק + התבלינים ולהביא לרתיחה. לאחר כ-5 דקות להנמיך להבה למינימום ולבשל עד שהדלעת רכה מאד.
לטחון את מרכיבי המרק עם מערבל ידני, להוסיף את השמנת לבישול קצר נוסף.
להגיש חם.
לפזר עם ההגשה גרעיני דלעת




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
במבחר מתכונים - ליום שני.................ו--- איה29/12/2008 06:07
מרק סלרי / פפריקהו--- איה
29/12/2008 06:24
עוגת דובוש (Dobos Torta) - הנס ברטלהו--- פלפלית
29/12/2008 08:59
שטרודל וינאי ( Apfelstrudel)-שף צביה אברהםו--- פלפלית
29/12/2008 09:01
סברינה (Savarin) - שף צביה אברהםו--- פלפלית
29/12/2008 09:02
כנפי עוף מתקתקות, מטוגנות ברכז רימונים ו--- פלפלית
29/12/2008 09:06
תאנים מבושלות ביין ותבלינים - ישראל אהרוניו--- פלפלית
29/12/2008 09:07
רצועות חזה עוף, ותירס בוויניגרט ג`ינג`רו--- פלפלית
29/12/2008 09:12
מרק דלעת ו--- שומית « הודעה נוכחית
29/12/2008 11:30
מרק ברוקוליו--- שומית
29/12/2008 11:42
לביבות כרישה - אסף ארטיזנל, רמת השרוןו--- פלפלית
29/12/2008 11:36
פשטידת כרישה,גבינה בולגרית וזיתים - חנוך ו--- פלפלית
29/12/2008 11:40
פשטידת כרישה - "מגה מתכונים"ו--- פלפלית
29/12/2008 11:45
לביבות לחם "אוכל פשוט" /עמוס דהריו--- שומית
29/12/2008 11:52
רוטב בשאמל בסיסי /דליה למדניו--- שומית
29/12/2008 12:15
מרק עדשים עם בטטות./לינדושו--- לינדוש
29/12/2008 12:27
מרק עדשים וחומוס - 'חרירה' לעצלנים ו--- יפנית  
29/12/2008 15:19
כרשה(פרסה )מאודה בתוספת שזיפים שחוריםו--- אספרגוס*
29/12/2008 16:58
עוגת דובוש Dobos Torta - עופר ורדיו--- פלפלית
29/12/2008 18:31



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן