...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טארט קיוויו--- --מרילין   28/12/2008 08:26

טארטים, טארטלים - אותו קינוח אלגנטי וטעים שאנחנו כל כך אוהבים
הפעם עם קיווי ירוק מתוק חמוץ שעכשיו שיא עונתו
~
על גבי הבצק האפוי מורחים שיכבה נדיבה של קרם פטיסייר
מעל מסדרים בצורה נאה פרוסות דקות של קיווי
ומסיימים על ידי הברשה של מעט ריבת משמש מהולה במים
~
ככה יפה, ככה טעים
.
את הטארט הספציפי הזה אפיתי כהכרת הטוב
לעובדי ק.א.ל ששִמחו אותנו עד מאוד


.
בצק - מצרכים
מאתיים ועשר גרם קמח
מאה ארבעים גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
ארבעים וחמש גרם אבקת סוכר
רבע כוס מים
.
בצק הכנה
במעבד מזון מערבבים את הקמח עם הסוכר
מצרפים את החמאה ומערבלים עד שהתערובת דומה גרירי קוסקוס
מוסיפים את המים ומפסיקים את פעולה המעבד ברגע
שהתערבות מתגבשת לדי בצק
יוצרים כדור מהבצק, משטיחים אותו מעט ושמים במקרר לכחצי שעה
משמנים תבנית פאי וחממים תנור לחום בינוני
מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח ומסדרים אותו על התבנית
מחוררים את הבצק בעזרת מזלג כדי למנוע ממנו לתפוח בזמן האפיה
אופים עד שזהוב בהיר
.

מצרכים לקרם פטיסייר
שתי כוסות חלב
כפית תמצית וניל
מאה עשרים גרם סוכר
ארבעה חלמונים
ארבעים גרם קורנפלור
.
הכנת הקרם פטיסייר
מביאים לרתיחה את החלב והתמצית וניל
בקערה טורפים במטרף את החלמונים עם הסוכר והקורנפלור 3- 4 דקות
שמים 2 כפות מהחלב החם בתערובת הביצים ומערבבים
מוסיפים עוד שתי כפות ומערבבים שוב
חוזרים על הפעולה 5 פעמים
שמים את תערובת הביצים בסיר עם החלב וטורפים עד
שהקרם מסמיך מאוד מכבים ומקררים




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום ראשון - נר שמיני של חנוכה ו--- איה28/12/2008 04:48
עוגיות שקדים ותפוזים - ללא סוכר / מיקי שמוו--- איה
28/12/2008 05:25
בראוניז אגוזים ללא סוכר / מיקי שמוו--- איה
28/12/2008 05:26
עוגיות מכונה של מיקי שמו ו--- איה
28/12/2008 05:33
עוגיות לימון פריכות של מיקי שמו ו--- איה
28/12/2008 05:37
מרק פלפלים בשני צבעיםו--- הדר  
28/12/2008 06:59
עוגת גבינה חמה של בית מלון - השף אבי ו--- פלפלית
28/12/2008 08:07
טארט קיוויו--- --מרילין   « הודעה נוכחית
28/12/2008 08:26
מרק שומר טעיםו--- --מרילין
28/12/2008 09:12
פלפלים צרובים,במלוי גבינות -מהמטבח הבולגריו--- פלפלית  
28/12/2008 13:15
לחם שאור מקמח מלא וקמח כפרי ו--- יפנית  
28/12/2008 19:39



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן