...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לחם טוסקנהו--- אספרגוס*   26/12/2008 19:31

מתכון ללחם טוסקנה: עוגיות יבשות לתה או קפה, בתחילה אופים אותן כלחם ורק אח"כ פורסים ואופים שוב

פריכות ועשירות בשקדים, אגוזים וצימוקים. העוגיות היבשות המוכרות כל-כך שמוגשות על-יד הקפה או התה עונות למגוון שמות:... מנדלברויט, ....קמיש או... קנטוצי´ני. מתכון של ציונה הרשקוביץ מ"אידלסון 10"

לחם פירות בסגנון טוסקנה (עוגיות יבשות לתה)


החומרים:
190 גרם ביצים טרופות (4 ביצים)
275 גרם סוכר (כוס ורבע)/מכינה עם 1/2 כוס סוכר ו 2 שקיות סוכרה דיאט
180 גרם קמח (כוס ורבע)/מכינה עם 3/4 כוס קמח כוסמין וחצי כוס קמח לבן
4 גרם אבקת אפיה (כפית)
200 גרם צימוקים בהירים שטופים במים חמים ומסוננים/מכינה עם חמוציות/אוכמניות/משמש
185 גרם שקדים קלויים עם הקליפה או אגוזי לוז קלויים/מכינה עם שקדים לא קלויים.
185 גרם אגוזי מלך

שלוש תבניות אינגליש ארוכות (חד פעמיות)

אופן ההכנה:
בעזרת כף עץ מערבבים בקערה את הביצים, הסוכר, אבקת האפייה ואת הקמח לבלילה חלקה (לא להקציף). מוסיפים את האגוזים והצימוקים וממשיכים לערבב.

מחלקים את התערובת לשלוש תבניות אינגליש חד פעמיות, וממלאים עד חצי הגובה. אופים בתנור שחומם ל180 מעלות למשך 30 דקות.

מצננים לגמרי, מוצאים מהתבנית ופורסים לפרוסות דקות ככל האפשר (עדיף למחרת).

את הפרוסות מניחים על תבנית אפיה שטוחה ואופים שוב ב- 180 מעלות כעשר דקות על מנת לייבש. מוצאים מהתנור מצננים ומגישים.







לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי, נר שישי של חנוכה.....ו--- איה26/12/2008 02:56
תבשיל חומוס ובשרו--- אלונה
26/12/2008 04:17
מרק כרובית / חיים כהןו--- איה
26/12/2008 06:41
מרק עוף עם קציצות עוף / חיים כהן ואלי לנדאוו--- איה
26/12/2008 06:50
מטבוחה שלינדושו--- לינדוש
26/12/2008 09:54
לחם טוסקנהו--- אספרגוס*   « הודעה נוכחית
26/12/2008 19:31



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן