...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוף שלם עם תפוזיםו--- שרוניק   24/12/2008 13:07

את הרעיון של חריצים קטנים בעוף עם סכין משונן מאוד לקחתי מנייג'לה אקספרס.
יצא לי עוף מדהים.

עוף שלם עם תפוזים / שרוניק

חומרים:
עוף שלם נקי
2 ענפים של למון גראס
2 ענפים של רוזמרים
2 תפוזים פרוסים עם הקליפה

למרינדה:
כמה חתיכות של סוכריות ג'ינג'ר / רגיל
1 כוס תרכיז תפוחים סיידר - מהבקבוק זכוכית.
1 כף שמן שומשום
2-3 כפות שומשום מלא
סויה
סוכר / סילאן / דבש / מייפל
מעט צ'ילי טחון , פלפל שחור , מלח
מעט למון גראס ורוזמרין

ההכנה:
- מייבשים את העוף לאחר הוצאות הנוצות.
- חורצים בסכין עם להב משונן חריצים קטנים ומעט עמוקים.
- חותכים את הענף של הלמון גראס לחתיכות קטנות וכנל את הרוזמרין.
- עם הקצה של הלהב מכניסים את הקצה של התבלינים ויוצרים מן פרחים או דשא על העוף ומכניסים 2 פלחי תפוזים לתוך העוף את שאר פלחי התפוזים מוסיפים למרינדה.
- בשקית גדולה עם ריץ' רץ' או בקוקי מכינים את המרינדה ומכניסים בזהירות את העוף לתוכו.
- ומקפיאים לכמה ימים התוצאה שווה.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי - נר רביעי של חנוכה ו--- איה24/12/2008 02:52
ספינג' לחנוכה - סופגניה מרוקאית רכהו--- פלפלית
24/12/2008 09:21
מניפת לפת ובטטה אפויות - יעל גרטיו--- פלפלית
24/12/2008 09:24
צ'יפס לפת ושום בתנור - יעל גרטיו--- פלפלית
24/12/2008 09:26
לפת מזוגגת - ניר צוק, "מתחם ניר צוק"ו--- פלפלית
24/12/2008 09:27
לפת ביין לבן שום וטימין - "ליאורה קרן"ו--- פלפלית
24/12/2008 09:29
סביצ'ה מוסר - מסעדת "איזדורה" - מווינטו--- פלפלית
24/12/2008 09:32
כבד עוף בדבש וסויה - מסעדת "לופט" - מווינטו--- פלפלית
24/12/2008 09:34
סלט כרוב אדום [מבושל] - אבי פסטוו--- פלפלית
24/12/2008 10:30
סלט כרוב אדום ותפוחים - אבי פסטו ו--- פלפלית
24/12/2008 10:32
סלט כרוב אדום "מסעדה" - "מבשלים"ו--- פלפלית
24/12/2008 10:35
סלט כרוב אדום בטריאקי ותפוזים - "מבשלים"ו--- פלפלית
24/12/2008 10:37
סלט שומר ושקדים - ארז קומורובסקיו--- פלפלית
24/12/2008 10:51
סלט שומר - שף חיים כהן ו--- פלפלית
24/12/2008 10:52
סלט שומר חריף עם פרי הדר וזיתים - ד. גונטו--- פלפלית
24/12/2008 10:54
סלט רצועות שומר-אל בישבאש - "שורשים"ו--- פלפלית
24/12/2008 10:57
תפו"א אפויים עם קוביות חזה אווז מעושן- עצמיו--- פלפלית  
24/12/2008 13:06
עוף שלם עם תפוזיםו--- שרוניק   « הודעה נוכחית
24/12/2008 13:07
ככה העוף נראה כשהוא מוכןו--- שרוניק  
24/12/2008 13:12
עוף בטריאקי של צחיו--- chant  
24/12/2008 13:22
מרק שעוית בנוסח קל מתאים מואד לימים הקרים אלוו--- גלגולה.
24/12/2008 17:31
לטקעס - לביבות תפוחי אדמהו--- לאה.ק  
24/12/2008 22:23
לביבות גבינהו--- לאה.ק  
24/12/2008 22:25



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן