...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קיש בצל סגולו--- אפרת 15/12/2008 14:40

המתכון של אמא שלי, אני לא בטוחה ממי היא קיבלה אותו...
הוא נוסה על ידי אמא שלי- והיה מצוין.

קיש בצל

1 כף שמן זית
5בצלים סגולים קלופים, פרוסים דק
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
4 ביצים
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר
מלח ופלפל שחור
1/2 חבילה (250 גרם) בצק עלים, מופשר

1.מחממים את התנור לחום גבוה (190 מעלות)
2.מחממים את השמן במחבת, על להבה גבוהה, ומטגנים את הבצלים 3 דקות, עד הזהבה. מוציאים מהמחבת ומאחסנים במקרר לצינון מהיר.
3.מערבבים בקערה בינונית את השמנת, החלב, הביצים ומתבלים באגוז המוסקט, במלח ובפלפל.
4.מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעיגול בעובי 3 מ"מ, הגדול מעט מקוטר התבנית, או קורצים עיגולים הגדולים במעט מקוטר התבניות האישיות.
5.מעבירים את הבצק לתבנית או לתבניות ומהדקים לבסיס. מסדרים את הבצלים על הבצק, יוצקים את הבלילה ואופים 15-20 דקות, עד שהבלילה יציבה וזהובה.
(6 תבניות בקוטר 8 ס"מ או תבנית בקוטר 24-26 ס"מ)
בתאבון!




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני..................ו--- איה15/12/2008 04:24
מרק קרם גזר ושמנת ו--- איה
15/12/2008 05:16
לזניה עם כל גבינה שיש במקרר ו--- איה
15/12/2008 05:18
גולאש הונגרי ו--- איה
15/12/2008 05:21
צלי תנור בירקות שורש ו--- איה
15/12/2008 05:25
מאפינס בריבת תות, על תקן סופגניהו--- --מרילין  
15/12/2008 10:59
סלק אפוי עם רוטב שום - סקורדיה - שף ח.כהןו--- פלפלית
15/12/2008 12:53
ניוקי תרד - שף חיים כהןו--- פלפלית
15/12/2008 12:59
עוגת שוקולד - קרן הקטנה - שף חיים כהן ו--- פלפלית
15/12/2008 13:01
ספינג` ממולאים גבינה - שף חיים כהןו--- פלפלית
15/12/2008 13:02
כופתאות תפוחי אדמה - שף דניאל זך ו--- פלפלית
15/12/2008 13:59
קיש בצל סגולו--- אפרת « הודעה נוכחית
15/12/2008 14:40



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן