...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוד על פוקצ'ותו--- --מרילין 11/12/2008 13:18

פוקצ'ה סובלת הכל (-: מה שלא נשים על הבצק הרך והאווירי הזה
תמיד מתחסל בתאווה רבה
אז הנה 3 תוספות שמתקבלות בברכה אצלנו: הקלוי, הטחון והטבעי
.


.מצרכים
קילו קמח
שתי כפות שמרים יבשים
שלוש כפות סוכר
כף מלח
ארבע כוסות מים - מידה של כוס חד פעמי
רבע כוס שמן - אפשר / רצוי זית
.
.
הכנה
מערבבים תחילה את כל החומרים היבשים
מוסיפים את המים ואת השמן ולשים 10 דקות
הבצק דליל יחסית וזה בסדר
נותנים לנוח חצי שעה ומדליקים את התנור ל- 200 מעלות או יותר
משמנים את היידים בשמן (אפשר זית), לוקחים מהבצק ומשטיחים מעט בתבנית
עושים שקעים עם האצבעות ומעמיסים
אופים עד שמזהיב
.
.
~~~ הקלוי ~~~
שילוב של ירקות מטוגנים כגון חצילים וקישואים עם גמבות
צבעוניות קלויות מקולפות וחתוכות - הכל מתובל בשמן זית מלח גס
קצח ומרווה טריה
.

~~~ הטחון ~~~
קופסת שמנת מתוקה (אפשר גם חמוצה)מעורבבת עם צרור
פטרוזיליה (אפשר גם כוסברה) קצוץ ומלח


...
~~~.הטבעי ~~~
.תימין, רוזמרין, עלי בזיליק
ומעל הכל מלח גס קצח ושמן זית
.




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...........ו--- איה11/12/2008 04:09
שוקי עוף בנוסח הונגרי / פפריקהו--- איה
11/12/2008 04:23
טיגוניות אננס ובננה ו--- איה
11/12/2008 05:26
דג סלמון בעטיפה ו--- איה
11/12/2008 05:38
דג ביין לבן ו--- איה
11/12/2008 05:42
מאפינס שיבולת שועל וחמוציות ו--- איה
11/12/2008 05:50
עוד על פוקצ'ותו--- --מרילין « הודעה נוכחית
11/12/2008 13:18
תמונה: פוקצ’ה עם תוספת קלויה / מריליןו--- איה  
11/12/2008 14:41
תמונה: פוקצ’ה עם תוספת טבעית / מריליןו--- איה  
11/12/2008 14:42
תמונה: פוקצ’ה עם תוספת טחונה / מריליןו--- איה  
11/12/2008 14:43
עוגת גזר, קוקוס, אננס של קרין קורןו--- etty  
11/12/2008 14:36
מאפה איטריות וגבינות ריחניותו--- --מרילין  
11/12/2008 14:47
עוגת קצף, ריבה וקצפת [מתקופת בית ראשון] ו--- פלפלית  
11/12/2008 14:53
שלבי הכנת עוגת קצף,ריבה וקצפת - שלב ראשון - הבצקו--- פלפלית  
11/12/2008 14:55
שלב שני - מריחת מיקצפת הביצים ו--- פלפלית  
11/12/2008 14:57
שלב שלישי - הבצק ומיקצפת הביצים - לאחר אפיה ו--- פלפלית  
11/12/2008 14:58
שלב רביעי - מחצית העוגה - עם ריבה [מישמש]מדוללתו--- פלפלית  
11/12/2008 15:00
שלב חמישי - מחצית העוגה עם ריבה ושמנת מוקצפת ו--- פלפלית  
11/12/2008 15:01
שלב שישי - בתמונה ראשונה, מניחים את המחצית השניה ו--- פלפלית
11/12/2008 15:05



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן