...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

דג סלמון בעטיפה ו--- איה 11/12/2008 05:38

דג סלמון בעטיפה / ליאורה חוברה

מתכון להכנת שתי מנות של 250 קלוריות כל אחת

חומרים:
2 פרוסות סלמון בעובדי של כסנטימטר וחצי, עדיף טרי.
2 לימונים
בצל
עגבניה
עשבי תיבול (טרגון, רוזמרין, בזיליקום, פטרוזיליה)
חצי כפית מלח גס
רבע כפית פלפל שחור גרוס טרי
2 ריבועי נייר אפיה בגודל צלע ריבוע 40 ס''מ

אופן ההכנה:
1. במידה והדגים קפואים יש להפשירם ולהשרותם במיץ לימון לשעה לפחות לפני ההכנה.
2. פורסים את העגבניה והבצל. שוטפים את עשבי התיבול ואת הדגים וטובלים כל פרוסת דג במעט מיץ לימון.
3. מורחים את שני צידי פרוסת הדג במלח ופלפל שחור גרוס טרי ומניחים במרכז יריעת נייר אפיה. על כל פרוסת דג מפזרים מחצית מפרוסות העגבניה והבצל ומוסיפים את עשבי התיבול.
4. מרימים את קצות נייר האפיה לכיוון המרכז וסוגרים אותו בקיפול כך שתתקבל מעין פירמידה שפרוסת הדג היא בסיסה. הנייר צריך להיות סגור היטב כדי שהדג יתבשל באדים של עצמו.
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 220 מעלות ואופים כ- 20 דקות. מוציאים מהתבנית ומגישים מיד.

דג סלמון בעטיפה / ליאורה חוברה






כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...........ו--- איה11/12/2008 04:09
שוקי עוף בנוסח הונגרי / פפריקהו--- איה
11/12/2008 04:23
טיגוניות אננס ובננה ו--- איה
11/12/2008 05:26
דג סלמון בעטיפה ו--- איה « הודעה נוכחית
11/12/2008 05:38
דג ביין לבן ו--- איה
11/12/2008 05:42
מאפינס שיבולת שועל וחמוציות ו--- איה
11/12/2008 05:50
עוד על פוקצ'ותו--- --מרילין
11/12/2008 13:18
תמונה: פוקצ’ה עם תוספת קלויה / מריליןו--- איה  
11/12/2008 14:41
תמונה: פוקצ’ה עם תוספת טבעית / מריליןו--- איה  
11/12/2008 14:42
תמונה: פוקצ’ה עם תוספת טחונה / מריליןו--- איה  
11/12/2008 14:43
עוגת גזר, קוקוס, אננס של קרין קורןו--- etty  
11/12/2008 14:36
מאפה איטריות וגבינות ריחניותו--- --מרילין  
11/12/2008 14:47
עוגת קצף, ריבה וקצפת [מתקופת בית ראשון] ו--- פלפלית  
11/12/2008 14:53
שלבי הכנת עוגת קצף,ריבה וקצפת - שלב ראשון - הבצקו--- פלפלית  
11/12/2008 14:55
שלב שני - מריחת מיקצפת הביצים ו--- פלפלית  
11/12/2008 14:57
שלב שלישי - הבצק ומיקצפת הביצים - לאחר אפיה ו--- פלפלית  
11/12/2008 14:58
שלב רביעי - מחצית העוגה - עם ריבה [מישמש]מדוללתו--- פלפלית  
11/12/2008 15:00
שלב חמישי - מחצית העוגה עם ריבה ושמנת מוקצפת ו--- פלפלית  
11/12/2008 15:01
שלב שישי - בתמונה ראשונה, מניחים את המחצית השניה ו--- פלפלית
11/12/2008 15:05



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן