...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פלפלים/גמבות קלויים בתחמיץ - מקור עממי ו--- פלפלית 14/9/2008 08:08



פלפל [גמבות] קלויים וקלופים בכל כמות שרוצים

קולים את הפלפלים/גמבות בגריל מכל הצדדים עד השחמה
מעבירים לסיר עם מכסה סגור טוב, להזעה [או בשקית ניילון סגורה היטב]
לאחר שהתקררו קצת,
מסירים את הקליפה הדקיקה ומנקים את הגרעינים,

לא שוטפים במים - כדי לשמור את טעם הקלוי.

מחלקים כל פלפל [גמבה ל 3 חלקים] או משאירים שלמים.

מכינים תערובת של :

חומץ 5%
מעט שמן,
מעט מלח
מעט סוכר [ממתיק]
ושיני שום פרוסות בשפע.

לקבלת חריפות קלה -
אני מוסיפה פלפלים חריפים קלויים, מקולפים, ונקיים מגרעינים
[בהתאם לכמות הפלפל המתוק]
ובהתאם לחריפות של הפלפל.

טועמים את התערובת ומשפרים לפי טעם אישי,
יוצקים על הפלפלים/גמבות - עד כיסוי, ושומרים במקרר.

הטעם נספג היטב לאחר יום, במקרר.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה14/9/2008 03:23
פאי עגבניות מיובשות וחרדלו--- הדרר
14/9/2008 06:34
לזניה ברוטב פלפליםו--- הדרר
14/9/2008 06:38
רולדות בשר הודו טחון - במלוי כל טוּב -ו--- פלפלית  
14/9/2008 07:39
רולדות בשר הודו - במלוי פלפלים קלויים ועגבניות.ו--- פלפלית  
14/9/2008 07:41
רולדות בשר הודו טחון במלוי, פטרוזיליה וצנובריםו--- פלפלית  
14/9/2008 07:43
רולדות בשר הודו טחון במלוי כל טוב - שלבי הכנה :ו--- פלפלית  
14/9/2008 07:46
רולדות הודו טחון במלוי כל טוב - במלוי פטר' וחמוציוו--- פלפלית  
14/9/2008 07:48
רולדות בשר הודו טחון - שלב ב',יצירת הרולדה - גלגולו--- פלפלית  
14/9/2008 07:50
רולדות בשר הודו טחון במלוי כל טוב, עוברות לאפיהו--- פלפלית  
14/9/2008 07:51
רולדות בשר הודו במלוי כל טוב - עם סיום האפיה ו--- פלפלית  
14/9/2008 07:53
פלפלים/גמבות קלויים בתחמיץ - מקור עממי ו--- פלפלית « הודעה נוכחית
14/9/2008 08:08
כיפת אורז, בשר כבש וחצילים של מסלנסקי ו--- שמנמודה
14/9/2008 10:21
צלי עגל חלב בסיידר ודבש / כצל'ה ו--- מרילין
14/9/2008 10:56



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן