...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ירקות כבושים שמכינים ביום אחד / מריליןו--- איה 4/12/2008 21:49

ירקות כבושים שמכינים ביום אחד / מרילין

התהליך פשוט למדי: מסדרים בצנצנת את הירקות, את
כולם או את חלקם על פי טעם אישי ועל פי היצע של הירקן. שופכים
עליהם את התמיסה הרותחת וסוגרים ל- 24 שעות

מצרכים לתמיסה - מכפילים כמויות על פי גודל הצנצנת
שלוש כוסות מים
כוס חומץ
חצי כוס סוכר
שלוש כפיות מלח

הכנת התמיסה
מכניסים את המצרכים לסיר
מביאים לרתיחה ושופכים בצנצנת על הירקות

הירקות - לשלב על פי טעם אישי
מלפפונים פרוסים לא מקולפים
כרוב חתוך לחתיכות בינוניות
לימון פרוס וחתוך
פלפלים מכל הצבעים חתוכים לגודל בינוני
פרחים קטנים של כרובית
גזר פרוס דק או חתוך למקלות
פרוסות שומר
צנון פרוס
אצבעות קולורבי
פלפל חריף
את הצירוף שיני שום / גבעולי סלרי / גבעולי שמיר כדי לצרף
לכל צנצנת, לטעם המיוחד

אני משאירה על השיש עד 3 ימים





כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי..........ו--- איה4/12/2008 05:32
חמין - עם חיטה בשקית קוקי ו--- איה  
4/12/2008 06:04
סלט מנגו, כוסברה ובצל סגולו--- --מרילין  
4/12/2008 11:30
ירקות כבושים שמכינים ביום אחד / מריליןו--- איה « הודעה נוכחית
4/12/2008 21:49



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן