...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חמין - עם חיטה בשקית קוקי ו--- איה   4/12/2008 06:04

חמין עם חיטה בשקית קוקי / ynet
מתכון באדיבות "פנינית אופה אחרת" וגם מבשלת

המרכיבים:
1/2 1 ק"ג בשר עם עצם לחמין
1 כוס גרגרי חומוס
2 בצלים
1/2 ראש שום
4 תפוחי אדמה בינוניים
1/2 1 כוסות חיטה שלמה
4-6 ביצים

לחיטה:
2 כפות שמן זית
1 כפית בהרט
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
מעט קינמון
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית כורכום

לתיבול החמין:
מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה

כלים: שקית קוקי

אופן ההכנה:

משרים את גרגרי החומוס בהרבה מים למשך הלילה. מבשלים את הביצים בקליפתן עד שהן מבושלות. למחרת, מסננים את החומוס ושמים בצד.
שוטפים היטב את החיטה ומסננים. מעבירים לקערה, יוצקים לתוכה 1/2 2 כוסות מים, שמן זית ואת תבליני החיטה. מערבבים היטב, מעבירים לשקית קוקי וקושרים.
קולפים את תפוחי האדמה וחוצים אותם לאורך. קולפים את הבצלים וחותכים אותם לרבעים.
מחממים מעט שמן זית בסיר גדול, מוסיפים את הבצלים ומטגנים אותם קלות. מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה, מערבבים ומכבים את האש.
סידור הסיר: בצד אחד של הסיר מניחים את גרגרי החומוס ולידם מסדרים את הבשר. מניחים אאת השום ומפזרים את תפוחי האדמה על החומוס והבשר. יוצקים מים כדי כיסוי (כ- 1/2 1 כוסות). מניחים את שקית החיטה במרכז ומסביבה מסדרים את הביצים הקשות. מחוררים 2 חורים בשקית הקוקי. מביאים לרתיחה, מכסים, מקטינים להבה ומבשלים על אש קטנה במשך שעה.
מעבירים לתנור שחומם לחום של 100 מעלות או שמניחים על פלטת שבת ומבשלים כך במשך הלילה.

חמין עם חיטה בשקית קוקי / ynet



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי..........ו--- איה4/12/2008 05:32
חמין - עם חיטה בשקית קוקי ו--- איה   « הודעה נוכחית
4/12/2008 06:04
סלט מנגו, כוסברה ובצל סגולו--- --מרילין  
4/12/2008 11:30
ירקות כבושים שמכינים ביום אחד / מריליןו--- איה
4/12/2008 21:49



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן