...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פטריות שמפיניון ממולאות בפרומעז ו--- שרוניק 2/12/2008 13:39

פטריות שמפיניון ממולאות בפרומעז / קרן.ג. ( אישתו של בן דוד שלי ).

חומרים:
3 חב' פטריות - לנקות מבוץ , להוציא את הרגל שלהם בעדינות.
1/2 1 נקניקי פרומעז
שמן זית
תבלין זעתר
מלח גס
צ'ילי טחון
מס' עלי בזיליקום
פלפל שחור טחון
אגוז מוסקט

ההכנה:
- מנקים את הפטריות מבוץ ומוציאים את הרגל שלה בעדינות.
- מרטיבים את הידיים במים ובוצרים חתיכה קטנה מהגבינה ומכניסים בלי לשבור את הפטרייה לחור שנוצר.
- מתבלים כל מס' פטריות בטעמים שונים.
- מכניסים לתנור חם על 200 מעלות צ' רק עד שהגבינה מקבלת צבע צהבהב.
- מוציאים ומיד מגישים

הערה:
קרן מכינה רק עם שמן זית וזעתר , אני עשיתי עם שאר התבלינים והעיקצוץ של הצ'ילי יוצא מעולה
פשוט מהמם לאירוח וממש קל להכין.







כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי.................ו--- איה2/12/2008 01:52
ברוקולי בחמאת קרמל-צ'ילי - דורעם גונטו--- פלפלית
2/12/2008 07:59
חטיפי גבינה [מלוחים] - רוני ונציה ו--- פלפלית
2/12/2008 08:06
טראפלס גבינת עיזים [מלוח] - רוני ונציהו--- פלפלית
2/12/2008 08:08
חמאת זעפרן - יעל גרטיו--- פלפלית
2/12/2008 08:13
מיונז זעפרן - יעל גרטיו--- פלפלית
2/12/2008 08:14
מלח זעפרן - יעל גרטיו--- פלפלית
2/12/2008 08:17
פרחי כרובית בחלב קוקוס וקארי - מווינט אוכלו--- פלפלית
2/12/2008 08:20
לחם שיפון - ארז קומרובסקי, על השולחן ו--- פלפלית
2/12/2008 12:57
עגבניות יבשות בשמן זית ותבליניםו--- שרוניק
2/12/2008 13:29
פטריות שמפיניון ממולאות בפרומעז ו--- שרוניק « הודעה נוכחית
2/12/2008 13:39
פודינג שוקולד בשתי דקות ו--- שרוניק
2/12/2008 13:50
רוטב טופי קרמל - אבי פסטוו--- פלפלית
2/12/2008 19:12



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן