...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מתכון פסטה ברוטב שמנת פטריות - מאת המטבח שליו--- almog 29/8/2017 10:59

פסטה ברוטב שמנת פטריות.

מצרכים:
חבילת פסטה 500 גרם (טרייה \ יבשה).
2 מיכלי שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
בצל לבן בינוני
3 שיני שום
2 חבילות פטריות שמפניון (אפשר אחד פורטבלו)
טימין טרי או בזיליקום (מעט)
מלח על פי טעם
פלפל על פי טעם
אגוז מוסקט מעט מאוד (טעמו חזק)
"שלוק" יין לבן.

אופן ההכנה.
את הפסטה מבשלים על פי ההוראות בגב האריזה (8 - 12 דקות), שוטפים ומסננים.

את הרוטב במחבת נפרדת:
לוקחים חצי מכמות החמאה (25 גרם) וממיסים.
מוסיפים את הבצל הלבן (קצוץ כמה שיותר דק)
ממתינים עד שהוא הופך לשקוף ואז מוסיפים את הפטריות חתוכות בסגנון חופשי, חלק דק, חלק קצוץ, חלק גס (על פי העדפה אישית).

הפטריות מייבשות את המחבת כי הם סופגות את הנוזלים ולכן אחרי דקה של הקפצה על הבצל, נוסיף את שאר החמאה (25 גרם הנוספים) וגם את שלושת שיני השום הקצוצות.

כעת ניתן להן להתבשל ולקבל צבע ובנתיים נוסיף אגוז מוסקט, מלח ופלפל ואת עלי הבזיליקום או הטימין.

רגע לפני שמוסיפים את השמנת, להוסיף מעט יין לבן ולתת לו להתאדות קלות. לאחר מכן להוסיף 2 מיכלי שמנת מתוקה.

כעת על אש גבוה ניתן לרוטב להצטמצם ונערב מידי פעם על מנת שלא יגלוש, עד לרמת סמיכות מספקת! התהליך לוקח בין 5 ל7 דקות על אש חזקה.

בתאבון!




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי | 
 

עץ ההודעה

 
מתכון פסטה ברוטב שמנת פטריות - מאת המטבח שליו--- almog « הודעה נוכחית29/8/2017 10:59

פסטה ברוטב שמנת פטריות.

מצרכים:
חבילת פסטה 500 גרם (טרייה \ יבשה).
2 מיכלי שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
בצל לבן בינוני
3 שיני שום
2 חבילות פטריות שמפניון (אפשר אחד פורטבלו)
טימין טרי או בזיליקום (מעט)
מלח על פי טעם
פלפל על פי טעם
אגוז מוסקט מעט מאוד (טעמו חזק)
"שלוק" יין לבן.

אופן ההכנה.
את הפסטה מבשלים על פי ההוראות בגב האריזה (8 - 12 דקות), שוטפים ומסננים.

את הרוטב במחבת נפרדת:
לוקחים חצי מכמות החמאה (25 גרם) וממיסים.
מוסיפים את הבצל הלבן (קצוץ כמה שיותר דק)
ממתינים עד שהוא הופך לשקוף ואז מוסיפים את הפטריות חתוכות בסגנון חופשי, חלק דק, חלק קצוץ, חלק גס (על פי העדפה אישית).

הפטריות מייבשות את המחבת כי הם סופגות את הנוזלים ולכן אחרי דקה של הקפצה על הבצל, נוסיף את שאר החמאה (25 גרם הנוספים) וגם את שלושת שיני השום הקצוצות.

כעת ניתן להן להתבשל ולקבל צבע ובנתיים נוסיף אגוז מוסקט, מלח ופלפל ואת עלי הבזיליקום או הטימין.

רגע לפני שמוסיפים את השמנת, להוסיף מעט יין לבן ולתת לו להתאדות קלות. לאחר מכן להוסיף 2 מיכלי שמנת מתוקה.

כעת על אש גבוה ניתן לרוטב להצטמצם ונערב מידי פעם על מנת שלא יגלוש, עד לרמת סמיכות מספקת! התהליך לוקח בין 5 ל7 דקות על אש חזקה.

בתאבון!


סגור הודעה |  כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי | 



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן