...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כרובית מוגרלת של פלפליתו--- שול 13/9/2008 20:33

- כרובית מוגרלת [עשויה בגריל]ו--- פלפלית 19/10/2006 13:48
-
- כרובית שטופה ומפורקת לפרחים [תפרחות בגודל בינוני]
- כמה כפות מים.
-
- שמים את פרחי הכרובית בכלי מתאים למיקרוגל, רצוי שטוח, שכל הפרחים
- ישבו ב 2 שכבות, ולא יותר.
-
- מכסה היטב בעטיף ניילון.
-
- מפעילה בעוצמה גבוהה ל 8 דקות, מסירה את הניילון, מנקזת את המים.
- הכרובית צריכה להתרכך קצת, אבל לא להפוך לרכה ממש. להשאיר לה מעט פריכות.
-
- בתבנית התנור, פורסת נייר אפיה. מזרזפת מעט שמן זית/רגיל על הנייר ומפזרת את הכרובית, מערבבת שכל פרחי הכרובית יקבלו מעט שמן.
- ל 2 כרוביות בינוניות,שמתי 2 כפות שמן ומעט מלח גס.
-
- מעבירה לגריל, ונותנת לשכבה העליונה להשחים, הופכת את הפרחים
- לצד שלא הושחם, ומשאירה להשחמה של הצד השני.
-
- לאחר מכן, מפזרת פטרוזיליה קצוצה דקדק.
-
- את הכרובית אפשר להגיש עם כל מה שנטעם ומשתלב לטעמו של כל אחד.
-
- מעט רעיונות?
- יוגורט עם שום כתוש,רוטב עגבניות, רוטב טחינה,מיץ לימון
- שמנת מתובלת ועוד... ועוד... ועוד... כיד הדמיון והטעם.
-




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שבת.......................ו--- פלפלית13/9/2008 07:16

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת שוקולד למיקרוגל - רוי - מוואלה אוכלו--- פלפלית
13/9/2008 08:55
עוגת שמנת עם תפוחים וקינמון - בני סיידאו--- פלפלית
13/9/2008 08:57
עוגת לימון ופרג - קרין גורן - "על השולחן"ו--- פלפלית
13/9/2008 08:59
עוגת גבינה ואגסים - דנה מלמדו--- פלפלית
13/9/2008 09:01
עוגת תפוחי עץ ודבש - השף עומר בן-גלו--- פלפלית
13/9/2008 09:04
עוגת תפוחים ופירורים - סמדר וולטר ו--- פלפלית
13/9/2008 09:06
עוגת גבינה ניו יורק - השף צחי בוקששתר.ו--- פלפלית
13/9/2008 09:09
אצבעות פקאןו--- שונט
13/9/2008 10:13
אצבעות פילו במילוי קרם שקדים ודובדבניםו--- שונט
13/9/2008 10:16
טארט ברוקולי גזר ורוקפור....ו--- שונט
13/9/2008 10:17
להרגיש אמריקה פאי תפוחי עץו--- שונט
13/9/2008 10:19
מלאי עם אגוזים וצימוקים[רומני]ו--- שונט
13/9/2008 10:23
עוגת תפוחי עץ במיקרוגל/ אסנת לסטרו--- לאה.ק
13/9/2008 11:05
סלט עוף עם אננס- אהרוני "ידעות אחרונות"ו--- שומית
13/9/2008 11:26
עוגת שמנת וקינמוןו--- שונט  
13/9/2008 11:49
עוגת דבש של אירן ו--- יפנית  
13/9/2008 14:53
עוף בתפוחי אדמה קטנים ו--- שול
13/9/2008 20:23
גזר מטוגן ו--- שול
13/9/2008 20:25
פשטידת חצילים של מאיר השמן ו--- שול
13/9/2008 20:26
עוף בלימון 1 ו--- שול
13/9/2008 20:28
קציצות בצל ותרד ו--- שול
13/9/2008 20:29
אנג'ינרה - קישואים קטנים ו--- שול
13/9/2008 20:30
רסק גמבות ו--- שול
13/9/2008 20:31
גמבות כל טוב ו--- שול
13/9/2008 20:32
תמונת המתכוןו--- שול  
14/9/2008 01:30
כרובית מוגרלת של פלפליתו--- שול « הודעה נוכחית
13/9/2008 20:33
קישואים בטוסטר.ו--- שול
13/9/2008 20:34



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן