...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טארט ברוקולי גזר ורוקפור....ו--- שונט 13/9/2008 10:17

אל תקרא לי קיש: טארט ברוקולי, גזר ורוקפור
בין אם תקראו לו קיש, בין אם תכנו אותו טארט, ובין אם תבחרו להתייחס אליו כאל סתם פשטידה, המאפה שלפניכם מתאים כמו כפפה ליד לאירוח או לארוחת צהריים קלילה
ynet
פורסם: 10.09.08, 11:39
טארט ברוקולי וגזר גמדי עם גבינת רוקפור ושקדים
מתכון של השף עידו זרמי, באדיבות "סנפרוסט"

המרכיבים:
1 שקית (800 גרם) תפרחות ברוקולי מוקפאות
1/2 שקית גזר גמדי מוקפא (400 גרם), מבושל לפי ההוראות שעל האריזה
300 גרם (1/2 חבילה) בצק פריך אפוי חלקית (כ-10 דקות)
80 גרם חמאה
3 בצלים ירוקים, קצוצים
2 כפות קמח
1 כוס חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
150 גרם גבינת רוקפור, מפוררת
4 ביצים
50 גרם שקדים פרוסים מולבנים, קלויים


(חיים שורצברג)

אופן ההכנה:
ממיסים 30 גרם חמאה במחבת ומטגנים את הבצל כ-5 דקות.
בסיר נפרד ממיסים את יתרת החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהשומן נספג. מוסיפים בהדרגה את החלב והשמנת ומבשלים, תוך כדי ערבוב, כ-5 דקות עד שהתערובת מסמיכה.
מוסיפים לתערובת את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הגבינה והביצים, ומערבבים היטב.
מסדרים את הברוקולי והגזר על קלתית הבצק האפויה חלקית, יוצקים עליה את התערובת ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-45 דקות עד הזהבה.
מפזרים את השקדים ומשהים כ-20 דקות עד ההגשה.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שבת.......................ו--- פלפלית13/9/2008 07:16

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת שוקולד למיקרוגל - רוי - מוואלה אוכלו--- פלפלית
13/9/2008 08:55
עוגת שמנת עם תפוחים וקינמון - בני סיידאו--- פלפלית
13/9/2008 08:57
עוגת לימון ופרג - קרין גורן - "על השולחן"ו--- פלפלית
13/9/2008 08:59
עוגת גבינה ואגסים - דנה מלמדו--- פלפלית
13/9/2008 09:01
עוגת תפוחי עץ ודבש - השף עומר בן-גלו--- פלפלית
13/9/2008 09:04
עוגת תפוחים ופירורים - סמדר וולטר ו--- פלפלית
13/9/2008 09:06
עוגת גבינה ניו יורק - השף צחי בוקששתר.ו--- פלפלית
13/9/2008 09:09
אצבעות פקאןו--- שונט
13/9/2008 10:13
אצבעות פילו במילוי קרם שקדים ודובדבניםו--- שונט
13/9/2008 10:16
טארט ברוקולי גזר ורוקפור....ו--- שונט « הודעה נוכחית
13/9/2008 10:17
להרגיש אמריקה פאי תפוחי עץו--- שונט
13/9/2008 10:19
מלאי עם אגוזים וצימוקים[רומני]ו--- שונט
13/9/2008 10:23
עוגת תפוחי עץ במיקרוגל/ אסנת לסטרו--- לאה.ק
13/9/2008 11:05
סלט עוף עם אננס- אהרוני "ידעות אחרונות"ו--- שומית
13/9/2008 11:26
עוגת שמנת וקינמוןו--- שונט  
13/9/2008 11:49
עוגת דבש של אירן ו--- יפנית  
13/9/2008 14:53
עוף בתפוחי אדמה קטנים ו--- שול
13/9/2008 20:23
גזר מטוגן ו--- שול
13/9/2008 20:25
פשטידת חצילים של מאיר השמן ו--- שול
13/9/2008 20:26
עוף בלימון 1 ו--- שול
13/9/2008 20:28
קציצות בצל ותרד ו--- שול
13/9/2008 20:29
אנג'ינרה - קישואים קטנים ו--- שול
13/9/2008 20:30
רסק גמבות ו--- שול
13/9/2008 20:31
גמבות כל טוב ו--- שול
13/9/2008 20:32
תמונת המתכוןו--- שול  
14/9/2008 01:30
כרובית מוגרלת של פלפליתו--- שול
13/9/2008 20:33
קישואים בטוסטר.ו--- שול
13/9/2008 20:34



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן