...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

אורז שסבתא רבקה קראה לו פפריקאשו--- ריקי   6/9/2008 11:00


כן אני יודת שזה לא הפפריקאש שאוכלים יוצאי הונגריה, אבל
ככה סבתי ז"ל קראה לאורז הזה וכילדים היינו "מתים" עליו.
אנחנו מוזמנים לצהריים לאחותי - והיא בקשה שאכין את האורז
הזה שגם הנכדים שלה יכירו אותו ואולי גם יטעמו (הם רגילים
רק לאורז הלבן) וזה הולך ככה:

אורז בעגבניות פלפלים ובצל (פפריקאש של סבתא רבקה)

1 כוס אורז (הכנתי מבלסמי)
2 עגבניות גדולות ובשלות חתוכות לקוביות,
1 פלפל ירוק דק חתוך לרצועות
1 בצל פרוס דק במנדולינה
3 כפות שמן (אפשר יותר תלוי עד כמה מדאייטים)
1.5 כוסות מים רותחים.
1 כפית א.מרק עוף
פפריקה מתוקה, מלח, פלפל
חצי כפית מיץ לימון טרי.

לחמם קצת בסיר את השמן להוסיף את הבצל והפלפל הירוק ולטגן ממש קצת, להוסיף את העגבניות,
ושאר המרכיבים ובסוף את המים הרותחים, להביא את הכל לרתיחה ולבשל על אש נמוכה כ-20 דקות
עד שהמים נספגים באורז.
להוריד מהאש לערבב קצת ובעדינות עם מזלג - ולכסות במגבת מטבח ומכסה הסיר לרבע שעה טרם ההגשה.

בתיאבון


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שבת ......................ו--- פלפלית6/9/2008 07:31

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
נים לראש השנהו--- שונט
6/9/2008 09:11
אורז שסבתא רבקה קראה לו פפריקאשו--- ריקי   « הודעה נוכחית
6/9/2008 11:00
ואפל שוקולד-טחינה - דורעם גונט ו--- פלפלית
6/9/2008 20:02
עוף אפוי עם תפו"א אננס וצ'ילי מתוק ו--- אוריתוש
6/9/2008 21:03



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן