...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קציצות בתבשיל סלק ולימון פרסיו--- לאה.ק 18/11/2008 09:59


כשר, קל
הטעם הלימוני של הלימון הפרסי משתלב מצוין עם מתיקות הסלק.
החומרים ל-6 מנות:
לקציצות:
1/2 ק"ג בקר, טחון.
1 בצל קטן, מגורר גס וסחוט.
1/3 כוס סולת.
1/3 כוס עלי נענע, יבשים.
3 כפות עלי כוסברה, טריים וקצוצים.
1 ביצה.
1/4 כוס מים.
מלח, פלפל.
לתבשיל הסלק:
1 בצל גדול, קלוף וחתוך גס.
1 כפית סוכר.
4 סלקים, קלופים וחתוכים לפלחים.
2 שיני שום, קלופות.
2 לימונים פרסיים, יבשים.
מלח, פלפל.
שמן.
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל חומרי הקציצות ושומרים את התערובת במקרר.
מחממים שמן בסיר ומאדים את הבצל.
מוסיפים את הסוכר, הסלקים והתבלינים, ויוצקים מים עד לכיסוי הירקות.
מביאים לרתיחה ומבשלים כ-30 דקות, עד שהסלקים מתרככים אך עדיין מוצקים. מנמיכים את האש לרתיחה עדינה.
יוצרים מתערובת הקציצות כדורים בגודל כדור פינג-פונג ומניחים בזהירות בסיר.
מבשלים כ-30 דקות נוספות, עד שהקציצות מוכנות והסלקים רכים.
טיפ: תוספת הסולת והמים לתערובת הקציצות מרככת את הקציצות.

נעמה רן מתוך מגזין דרך האוכל





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה18/11/2008 03:14
דג עם "אטריות" שורש במעטפהו--- לאה.ק
18/11/2008 09:48
גראטן ירקות שורשו--- לאה.ק
18/11/2008 09:50
קריספ ירקות שורשו--- לאה.ק
18/11/2008 09:52
מרק סלרי וקציפת חזרתו--- לאה.ק
18/11/2008 09:55
סלט שורשים טריו--- לאה.ק
18/11/2008 09:56
קציצות בתבשיל סלק ולימון פרסיו--- לאה.ק « הודעה נוכחית
18/11/2008 09:59
קעריות לחם / ifeel - שהביאה איה ו--- פלפלית  
18/11/2008 14:15
קעריות לחם - דגם 2 ו--- פלפלית  
18/11/2008 14:16
קעריות לחם - שלב ראשון -סידור התבנית לפני הנחת בצקו--- פלפלית  
18/11/2008 14:18
שלב שני - הנחת הבצק לפני אפיה ו--- פלפלית  
18/11/2008 14:23
מרק בצל בקערית לחם ............... בהגשה ו--- פלפלית  
18/11/2008 17:22
מרק קובה אדום / אורן רוזנשטיין - מויינט ו--- פלפלית
18/11/2008 20:04



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן