...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

אושפלאו עוף ואורז - טעים ביותרו--- אספרגוס..   16/11/2008 20:47

והרי לפניכן המתכון ל"אושפלו של שושנה" שבמקור קיבלה אותו מסולי שקיבלה אותו מחברה שבוודאי קיבלה מעוד חברה והעיקר שהוא טעים ונעים לעין וקליל להכנה.

אז קדימה לעבודה.

1 -בסיר רחב לטגן בצל גדול בשמן זית כמובן.

2 -לטגן עם הבצל כרעיים של עוף אפשר גם חלקים אחרים.

3.- להזיז או להוציא את העוף ולרפד את הסיר בפרוסות די עבות של תפוחי אדמה.

4 - לסדר את העוף על תפוחי האדמה.

5 - לבשל 2כוסות אורז חצי בישול.

6 - לפזר חצי מכמות האורז על העוף.

7 - מעל האורז לפזר קוביות גזר, צימוקים, קוביות בטטה, חומוס מבושל,
אפשר הכול ואפשר מה שבא.

8 - להוסיף שקית או פחות נודלס סיני מעוך כדי שלא יתפוס הרבה נפח.

9 - לפזר את מחצית האורז הנותר.

10 - חצי כוס מים + 2 כפות שמן לערבב ולשפוך מלמעלה על התבשיל.

הכי חשוב בין כל השכבות לתבל ב : מלח פלפל כורכום פפריקה וכל מה שבא לכם. לא להגזים.

לבשל על אש קטנה שעתיים שלוש בסוף שהאש תהיה ממש קטנטנה עד
שהנודלס רכים ואפשר לערבב את כל הבלגן שמעל העוף.

רצוי להפוך את הסיר על צלחת הגשה גדולה להוציא את התפוחי אדמה שנשרפו קלות, אבל טעימים מאד. ולהגיש.

בתיאבון.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון.............ו--- איה16/11/2008 03:23
ביסקווטים עם צימוקים / פפריקהו--- איה
16/11/2008 03:29
ירכי עוף בקינמון ו--- איה
16/11/2008 04:20
מאפין תירס- פיליס גלזרו--- דלית
16/11/2008 06:51
סלט עשביםו--- הדר
16/11/2008 09:16
מוס -סורבה תותיםו--- זברה
16/11/2008 09:20
קונכיות פסטה ממולאות גבינהו--- זברה
16/11/2008 10:39
עוגיות[סנדביץ'] שוקולד רכות עם חמאת בוטנים ו--- פלפלית
16/11/2008 11:54
בורקס גבינה מבצק פילאס תורכיו--- אספרגוס..
16/11/2008 12:54
רצועות הבצק לפני הנחת המילויו--- אספרגוס..  
16/11/2008 12:58
רצועות הבצק עם המילוי לפני הגלגולו--- אספרגוס..  
16/11/2008 13:01
גלגול הרצועות לבורקסו--- אספרגוס..  
16/11/2008 13:03
הבורקס בתבנית לפני אפייהו--- אספרגוס..  
16/11/2008 13:05
הבורקס מוכנים לאכילה - בתיאבוןו--- אספרגוס..  
16/11/2008 13:12
לחמניות מקמח מלאו--- לאה.ק
16/11/2008 17:57
בואיקוס לחמניות גבינהו--- שונט  
16/11/2008 18:44
לחם מלא-ו--- יעלי
16/11/2008 19:52
אושפלאו עוף ואורז - טעים ביותרו--- אספרגוס..   « הודעה נוכחית
16/11/2008 20:47



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן