...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

גולאש הודו עם צימוקים ו--- פלפלית   12/2/2012 11:25


בתמונה - מנה בהגשה
גולאש הודו עם צימוקים

כמה פשוט וקל להכנה - ככה טעים

המצרכים

בשר ירך הודו *** - חתוך לקוביות / רצועות - לא דקיקות.
בצל
צימוקים

תבלינים
מלח
פפריקה מתוקה/חריפה אופ'

הכנה

שוקלים את כמות הבשר - אחרי הוצאת העצם
חתוך לרצועות / קוביות
לכל קילו בשר 1 קילו בצל חתוך גס
100 גרם צימוקים - בהירים
מלח/ פפריקה מתוקה/ חריפה - אופצ'

יוצקים מעט שמן לסיר שטוח
מוסיפים את הבצל הבשר הפרוס והצימוקים,
מפזרים את התבלינים ומערבבים.

מכסים במכסה תואם, להבה חזקה עד לרתיחת התכולה,
מנמיכים את הלהבה, ומבשלים, עד לריכוך הבשר.
זמן הבישול כשעה וחצי. מערבבים מפעם לפעם.

הבשר מתבשל במיצי הבצל
כדאי לבדוק מפעם לפעם שלא חסרים נוזלים.
במידה וחסרים מוסיפים רבע כוס נוזלים [מים/ציר בשר]

*** רק מחלק הירך שנקרא גם שווארמה]
מומלץ לקנות אותו בשלמותו - הוא נמכר עם עצם,
צורתו משולש , קל לפרק לבד בבית.

למה לא לקנות את הנתח בחלקים - שיש באיטליז ?
כי לפעמים הם מכניסים לשם גם כל מיני חלקי הודו אחר שאינם
מתאימים לצורת הבישול הזו.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...............ו--- אורית(ה)12/2/2012 07:21

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
גולאש הודו עם צימוקים ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
12/2/2012 11:25
מאפה מנגולד ופטריות עשירו--- ויקי
12/2/2012 17:49
עוגת שכבות במילו קצףו--- שנינה
12/2/2012 21:26



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן