...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

שבלולי פילאס ממולאים עלי סלק ו--- מרילין שוב   10/9/2009 07:59

קטנים, חמודים, פריכים, ריחניים - מה עוד אני יכולה לספר לכם על מגש שיצא מהתנור ורק שליש ממנו זכה להיכנס למקפיא לכבוד החג, כי את כל את כל השאר "חטפו" שניים שאני לא אפליל עכשיו
אבל אני עוד אחשוב על עונש הולם (-:
~
אז השנה, לכבוד החג, נברך "שיסתלקו אויבינו ושונאינו וכל מבקשי רעתנו "
ונאכל בשימחה את החמודים האלה


מצרכים
חבילת פילאס מופשרת
ביצה טרופה
שומשום
קצח
~
ארבע חבילות עלי סלק - בלי החלק הלבן
שתי כפות בצל מטוגן
שתי כפות צנוברים
כף אבקת מרק פיטריות - אופציה
מלח - פלפל



הכנה
קוצצים את עלי הסלק ושמים במחבט
מאדים עד שנעלמים כל הנוזלים
מוסיפים את הבצלים עם השמן שלהם
מוסיפים עוד קצת שמן ומטגנים כ- רבע שעה
תוך עירבוב
קולים מעט את הצנוברים על מחבת יבשה
ומצרפים לסלק המטוגן
מצננים


פותחים את הבצק - אין צורך לרדד
מורחים בצורה אחידה את המלית על כל השטח של הבצק
מגלגלים לנקניק ארוך
חותכים למקטעים קטנים ומסדרים על תבנית אפיה
מרופדת נייר אפיה
מברישים בביצה הטרופה, מפזרים שומשום וקצח
אופים בחום מחומם מראש לחום בינוני גבוה 190
עד שזהוב

מתכון של טליק, עם מעט שינויים שלי


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה10/9/2009 03:44
מיני לחמניות / אצבעות שום ודבש ו--- איה
10/9/2009 03:52
"צימעס" גזר בריבת תפוזים ו--- איה
10/9/2009 03:55
כרעיים של עוף בזיגוג אגסים ו--- איה
10/9/2009 03:59
שבלולי פילאס ממולאים עלי סלק ו--- מרילין שוב   « הודעה נוכחית
10/9/2009 07:59
מורחים את המלית בצורה אחידה על הבצק ו--- מרילין שוב  
10/9/2009 08:00
מגלגלים לנקניק ארוך וחותכים למקטעים קטנים ו--- מרילין שוב  
10/9/2009 08:02
מסדרים בתבנית, מורחים ביצה, שומשום קצח ואופים ו--- מרילין שוב  
10/9/2009 08:03
עוגיות מגולגלות של תמרים ואגוזיםו--- שונט
10/9/2009 09:21
במיה בפירות מיובשים עם פיסטוקים [צמחוני]ו--- פלפלית
10/9/2009 11:35
סלט דלעת, תמרים וסילאן - צמחוניו--- פלפלית
10/9/2009 11:38



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן