...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קישואים בתחמיץ - מקור עצמיו--- פלפלית   23/7/2009 11:59

+ שלבי ההכנה - בתמונות - בתמונה - הסלט המוכן
המצרכים

קישואים פרוסים לעיגולים ברוחב של כ - 1.5 ס"מ
מלח גס לפיזור
2-3 כפות שמן

רוטב
מעט חומץ
1 שקית ממתיק /או 1 כף סוכר
שיני שום מעוכות [הכמות, לפי טעם]
פטרוזיליה ונענע יבשה

ההכנה

מכניסים את עיגולי הקישואים לשקית, מפזרים מלח גס ,
מערבבים אותו שיתפזר על כל הפרוסות.
מניחים 2 שכבות מגבת נייר או מגבת מטבח נקיה על תבנית גדולה
מניחים את העיגולים בשכבה אחת,
משאירים להזעה וניקוז נוזלים למשך כ 7 שעות.
[אפשר להניח במקום עם שמש ישירה]

מנגבים את פרוסות הקישואים. [בעזרת מגבת נייר]

מניחים נייר אפיה משומן מפזרים את הקישואים בשכבה אחת,
משמנים בעזרת מברשת מריחה, את חלקם העליון.

מעבירים לתנור - חום עליון, עד הזהבה
הופכים את הפרוסות ומזהיבים גם את צידן השני.

מעבירים לכלי איכסון
יוצקים את הרוטב ומנענעים קלות, שכל הפרוסות יצופו ברוטב.
מעבירים לקרור - מגישים קר.





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה23/7/2009 03:56
במיה כבושה - שי לי ליפא אנג'ל, על השולחן ו--- פלפלית
23/7/2009 08:22
קולסלו עם ירקות שורש ורוטב פיקנטיו--- פלפלית
23/7/2009 08:25
סלט כרוב "נבול"עם גרגרי חרדל שחור(או קימל]ו--- פלפלית
23/7/2009 08:27
סלט כרוב סיני - פיליס גלזרו--- פלפלית
23/7/2009 08:28
קינוח פרי בגביעו--- גדולה
23/7/2009 10:58
פסטייה מרוקאית של שף גיא פרץו--- אבלין
23/7/2009 11:29
קישואים בתחמיץ - מקור עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
23/7/2009 11:59
קישואים בתחמיץ - שלב ראשון - ניקוז נוזלים ו--- פלפלית  
23/7/2009 12:01
קישואים בתחמיץ - שלב שני - השחמת הקישואים בגרילו--- פלפלית  
23/7/2009 12:02
קיצ’ריו--- -מרילין  
23/7/2009 15:32



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן