...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קרפ גבינת ריקוטה וצימוקים ברום ברוטב קרמלו--- איה 20/5/2009 05:02

קרפ גבינת ריקוטה וצימוקים ברום ברוטב קרמל / באדיבות אסנת רוט

חומרים

לקרפ:
2 כפות שמן
1 כוס קמח (140 גרם)
1 וחצי כוס חלב (300 גרם)
2 ביצים
קורט מלח
1 כף סוכר

למלית גבינה וצימוקים:
250 גרם גבינת ריקוטה
150 גרם גבינה לבנה 9%
100 גרם סוכר
30 גרם אינסטנט פודינג וניל
100 גרם צימוקים ברום (סחוטים)
גרידת לימון מלימון אחד

לרוטב הקרמל:
185 גרם סוכר חום בהיר
250 גרם שמנת מתוקה
100 גרם חמאה

אופן ההכנה
הכנת הקרפ:
1. במיקסר או בלנדר מערבבים את כל החומרים הרטובים, מוסיפים את הקמח לאט עד לקבלת מסה אחידה.

2. מטגנים במחבת טפלון (אפשר ללא שמן בכלל) קרפים דקים.

הכנת המלית:
כשעתיים לפני משרים 100 גרם צימוקים ברום איכותי ונותנים לצימוקים לעמוד ולספוח את הרום.
(במידה ואין רום בבית, אפשר לשים מים ותמצית רום, אבל כמובן שהאופציה הראשונה עדיפה)

1. מערבבים הכל בקערה.

2. פורסים קרפ ומניחים במרכז מהמלית גבינה, מקפלים בצורת מעטפה או מגלגלים לגליל סגור בצדדים.

לרוטב קרמל:
1. מערבבים את כל המוצרים בסיר מעל להבה בינונית עד להמסה (לא להרתיח), כשהמסה אחידה מפסיקים לערבב ונותנים לה לבעבע קלות כ-3-4 דקות. עד שהמסה נהיית סמיכה קלות ובצבע קרמלי.

2. שופכים מעל הקרפים ומגישים.

טיפ:
אפשר לגוון את הקרפים עם תותים או בננות במקום צימוקים.




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
~ קינוחים ומאפים מתוקים - לחג שבועות ~ ו--- איה20/5/2009 04:32

בשירשור זה נרכז מתכונים לקינוחים ומאפים מתוקים לחג השבועות
(בלינצ'ס, קרפ, לביבות גבינה מתוקות ועוד.....)

שירשור זה יתווסף לעמוד מאכלי חגים




סגור הודעה |  כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
בלינצ’ס עם קרם מסקרפונה - לימון ואוכמניות / דורעם גונטו--- איה
20/5/2009 04:39
טארט ריקוטה ותאנים צלויות / "כרמלה בנחלה"ו--- איה
20/5/2009 04:43
לביבת גבינות ופירות בדבש תמריםו--- איה
20/5/2009 04:45
מלבי שמנת עם אגוזים ופירות יערו--- איה
20/5/2009 04:53
סלסלות קדאיף במילוי תותים וקרם פטיסיירו--- איה
20/5/2009 04:55
סברינה משודרגת / מיקי שמוו--- איה
20/5/2009 04:59
קרפ גבינת ריקוטה וצימוקים ברום ברוטב קרמלו--- איה « הודעה נוכחית
20/5/2009 05:02
לביבות הולנדיות עם צימוקים ורום / בני סיידאו--- איה
20/5/2009 05:17
גביניות אישיות מתוקות / קרין גורןו--- איה  
20/5/2009 05:23
קינוח קרם אונגלז מסקרפונה ותותיםו--- שונט  
20/5/2009 05:47
פנה קוטה קוקוס / השף הלבןו--- תמר
20/5/2009 06:39
מוס לימון ודובדבנים/השף הלבןו--- תמר
20/5/2009 06:44
מוס נוטלה חמה מאד מאדו--- תמר
20/5/2009 06:50
קינוח יוגורט עם תמרים / אלינוער רביןו--- תמר
20/5/2009 06:56
קרם מסקרפונה ודובדבנים / ynet אוכלו--- תמר
20/5/2009 06:59
פלאן ריבת חלבו--- לאה.ק
20/5/2009 07:18
אורז עם חלב (סוטלאץ)ו--- לאה.ק
20/5/2009 07:22
קינוח שמנת בטעם פירות בקלי-קלותו--- הדר
20/5/2009 07:59
פואר הלנה היפה - אגס הלנה היפה ו--- שרוניק
20/5/2009 10:29
גלידת ווניל עם דובדבנים וסירופ שוקולד חםו--- שרוניק
20/5/2009 10:32
עוגת גבינה עם אוכמניות מצוינת ו--- גילה  
20/5/2009 10:39
טירמיסו בכוסות אישיותו--- תמר מהעבודה
20/5/2009 10:59
עוגת גבינה עם תחתית בצק ו--- אמאשל..
20/5/2009 11:49
פודינג אטריות חלבי/מעדן לשבועותו--- גדולה
20/5/2009 13:28
רפרפת אוכמניותו--- גדולה
20/5/2009 13:42
כנאפה בתנור ו--- מרילין טורבינה  
20/5/2009 14:50
מסרקים את השיערות ומערבבים עם הסמנהו--- מרילין טורבינה  
20/5/2009 14:51
מערבבים את הגבינותו--- מרילין טורבינה  
20/5/2009 14:52
מסדרים בתבניות ואופיםו--- מרילין טורבינה  
20/5/2009 14:52



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן