...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרינדה להשריית אסאדו - Casa Do Brasil ו--- פלפלית 31/3/2009 09:26


מרינדה להשריית אסאדו
שף אומברטו טוקוס - Casa Do Brasil


3 גמבה אדומה
פלפל שאטה חריף
מלח גס
1 וחצי כף חומץ בלסמי
2 ראשי שום טרי כתוש
כף סוכר חום
200 מ"ל שמן סויה
200 מ"ל יין אדום


אופן ההכנה מתבצע במקביל ובשלבים שונים.
צולים את הגמבה והפלפלים על האש, עוטפים אותם בניילון נצמד ומכניסים אותם למקרר.
מחממים את הסוכר עם מעט שמן סויה עד שמגיעים למרקם של קרמל, ממשיכים לחמם את הקרמל על האש ומדללים אותו בעזרת היין האדום. שמים בצד.
קולפים את הפלפלים (שיצאו מהמקרר) ומורידים את הראשים.
מחממים במחבת עם מעט שמן סויה את השום, מוסיפים את הפלפלים את החומץ הבלסמי ואת הקרמל. מבשלים 10 דקות נוספות, מורידים מהאש, מקררים במקרר ואח"כ טוחנים בבלנדר.
את הבשר האסאדו סוגרים באש חזקה משני הצדדים (רצוי במחבת ללא שמן). מורחים את המרינדה על האסאדו ומשרים ל- 24 שעות במקרר (ניתן להפוך את האסאדו במרינדה במקרר כפעמיים).
למחרת… יאללה על האש.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
~ אוסף מתכונים - מרינדות לעוף ובשר ~ ו--- איה31/3/2009 02:45


בשירשור זה נרכז מתכונים - למרינדות לעוף ולבשר

שירשור זה יתווסף לעמוד מאכלי חגים בו תוכלו למצוא אוסף מתכונים לפסח ולחג העצמאות







סגור הודעה |  כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
מרינדה לעוף ולצלעות טלהו--- איה
31/3/2009 02:54
משרה (מרינדה) לבשר על האש ו--- איה
31/3/2009 03:04
משרה (מרינדה) לשיפודים ו--- איה
31/3/2009 03:10
משרה (מרינדה) לסטייקים ו--- איה
31/3/2009 03:13
משרה (מרינדה) בניחוח יפני ו--- איה
31/3/2009 03:19
משרות (מרינדות) שונות לבשר על האשו--- איה
31/3/2009 03:25
מרינדה לפרגיות ו--- איה
31/3/2009 03:44
מרינדה ים תיכונית לפרגיות ו--- איה
31/3/2009 03:47
רוטב אסייתי - מרינדה לבשריםו--- איה
31/3/2009 03:45
מרינדה של יוג'ין לחזה עוףו--- איה
31/3/2009 03:51
מרינדת חרדל תפוזים - שי עשהאלו--- פלפלית
31/3/2009 08:58
מרינדה סויה וסילאן - שי עשהאלו--- פלפלית
31/3/2009 08:59
מרינדה - עשבי תיבול לעוף - שי עשהאלו--- פלפלית
31/3/2009 09:00
מרינדה של יין אדום, שום ותבלינים-שף רונן ו--- פלפלית
31/3/2009 09:02
מרינדה של רוזמרין, לימון ושום,השפית קלודיןו--- פלפלית
31/3/2009 09:05
משרה ברביקיו - מסעדת ה"מיטבר"ו--- פלפלית
31/3/2009 09:07
מרינדה צרפתית-מתכון של מסעדת "קימל".ו--- פלפלית
31/3/2009 09:08
שיפודי פרגיות במרינדה אוריינטלית ו--- פלפלית
31/3/2009 09:16
מרינדה יין אדום ובצל ו--- פלפלית
31/3/2009 09:21
מרינדה לחלקי עוף - שף המסעדה - El Gaucho ו--- פלפלית
31/3/2009 09:23
מרינדה להשריית אסאדו - Casa Do Brasil ו--- פלפלית « הודעה נוכחית
31/3/2009 09:26
מרינדה בלסמי ויין לצלעות כבשו--- פלפלית
31/3/2009 09:28
מרינדה אלילית ו--- פלפלית
31/3/2009 09:30
מרינדה תמרים לעופות - שף רן שמואליו--- פלפלית
31/3/2009 09:33
מרינדה - ל סטיק פרגית בתבליני הגליל ו--- פלפלית
31/3/2009 09:35
מרינדה לשפודי לבבות עוף - אורן לבוב ו--- פלפלית
31/3/2009 09:41
מרינדה לימון ושמן זית-רוני וטש מ"רומי קפה"ו--- פלפלית
31/3/2009 10:11
מרינדה - עוף במרינדה אסייתית - shmulik76ו--- פלפלית
31/3/2009 10:29
פרגיות במרינדה מתוקה - litalelimeו--- פלפלית
31/3/2009 10:31
מרינדה לדגים, בשר ועוףו--- פלפלית
31/3/2009 11:20
מרינדה עוף המחמאות ו--- pirge  
31/3/2009 12:18
מרינדת תפוזים לעוף ו--- שרוניק
31/3/2009 15:02
רוטב ברביקיו לבשר ו--- שרוניק
31/3/2009 15:11
מרינדה נהדרת לשיפודי עוף/הודוו--- אורית(ה)  
30/11/2011 08:27



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן